Derin0712 eğer ki normal süpürgeniz iyi bir süpürgeyse robot alın çocukla rahat olur. Ben ikisindende kullanıyorum şu an. Normal süpürgemi kaldırdım. Çekiş gücü vs dik süpürge malum markada efffsane önce onu almıştım zaten. Gerçekten evde toz kalmadığını heryerin tertemiz olduğunu iliklerime kadar hissediyorum 😂çok da insanı yoran süpürgemer değil zaten zevkle süpürüyosunuz ve sürekli elinin altında pıt pıt süpür geç.
Robotun artısı da kendi kendine süpürüyor olması tabiki. Ama mükemmel bir çekiş gücünden bahsedemeyiz. Kendi çapında dolanıyor ve yerde ayağa yapışan toz kalmamış oluyor. Misafir gelceğinde en azından diğer koşturmalarla uğraşırken süpürge derdi olmuyo. Bide evde yokken çalıştırması keyifli oluyo eve gelince gene tozsuz bir ev 💫 eksiklerine gelirsem de yer değer perdelere takılıp kalabiliyorlar, püsküllü halılarınız var o püskülleri kopartabiliyo veya takılıyo(bende ciddi problem oldu bu 😔)yerde çok eşyanız varsa saksıdır sehpadır arasına giremediği şeylerde zaten dipköşe temizlik olmuyo.
Ben önce dik süpürge almıştım sonra robot aldım açıkçası. Robot şu an benim için bi lükslük oldu 😂ikisini de seviyorum ama hangisini alsam diye düşünüp araştırdığımda ilk dik süpürgeye karar vermiştim. Sizde iyi araştırın yorum okuyun. Youtubeda çok video var ben onları izleyip altlarındaki yorumları okuyarak karar vermiştim. Bide fiyatlar aşırı artttı daha da artar bu gidişle iyi düşünmek lazım. İnş imkan olur ikisini birden alırsın 👍🏻😄