nevarneyokk Bebek hareketi? Ağrı? Tansiyon? vs neler yaşıyorsunuz ? 🥰 Az kaldı hepimiz sağlıkla kavuşalım İnşallah 🤲🏻💕💕
Tugceayse nevarneyokk ayy 23 unde doğum var çok heyecanlıyım.allah sağ sağlık.nasip etsin.kucagimiza almayı
Helpmee nevarneyokk bebek artık az hareket ediyor ama ben pertim 🤦🏻♀️ Artık karnımın taşıyamadığını düşünüyorum gece uykuları mide yanmasından zaten zehir.. inşallah sağlıkla alırız kucaklarımıza
Pinarlina nevarneyokk 37+6 bugün ama hareketler az edıyor ama ara ara agrı yok 😂 arada bir kasılmalar var bı yerde toplanıp gerı bırakıyor kendını bu hafta bıraz akıntı da artış var sankı onun dışında çok rutın dün regl olcakmısım gibi sandım ama tık yok 😂 her gün aha nişan gelıcek hadı su gelıcek hadı dogurucam dıye dıye gıdıyoruz bakalım
Pinarlina Helpmee mide yanmasına gavıscon alsan hıc bısın kalmaz geceler özellıkle uzanınca ızdırap gibi olur yoksa
Birann Helpmee yaa bende bununsoracaktım çok az hareekt ediyor normalmiymiş bu bilginiz varmı sertleşmeler oluyor karnımda ama o kıpırdanmalar flan hiç yok
marbling10 nevarneyokk 36+4 teyiz, giderek yukarı çıkıyor benim bebek😳🤭 dik oturmak zorunda kalıyorum kalkarken bükülemiyorum, değişik haller 🤦🏻♀️😂 sende durumlar nasıl
nevarneyokk marbling10 Bizdede baş ağrısı başladı 37 ye girdikten sonra ☹️ Bide ufaktan tansiyonum yükseliyor artık .. Yatağa girip çıkmak zor oldu dediğin gibi bükülme yok tüm halde hareket ediyorum 😂😂
ZDM 37+5 im. Cok sık idarara cıkmaya basladım😅 heyecan, merak, kaygı, korku hepsi bir arada. Saha emzik biberon kaynatmadım🥲
nevarneyokk ZDM Kız sen bensin ahahahwh 😂 36. Haftada hastane çantamı kapatmıştım bak gene açıldı içine koyulacaklar var 😂😂 Bide hala beşiğine nevresim falan takmadım ne olacak bizim bu halimiz
marbling10 nevarneyokk benim de tansiyon hep 6-10 ken son kontrolde 8-12 çıktı. Ki benim normalde de 7-11 in üstüne hiç çıkmaz. İnşallah daha fazla yükselmez valla benim Çarşamba doğum olacak inşallah sıkıntısız ulaşalım o günlere
elifesr8001 37+5 den selamlar ne gelen var ne giden hareketlerde azalma var ara ara sancılar oluyo ama devami yok
nevarneyokk elifesr8001 Bide ben ufaktan ödem topladım gibi artık yüzüklerim sıkıyor sizdede öylemi ?
Gizemmmmira nevarneyokk Bende berbatım ağrılarım beni maf ediyor dün kontörle gittim doktor bir parmak açıklığın var dedi bir parmak derken kaç cmden bahsetti acaba bilen var mı 🤷♀️