gamzosgamzos Gozde939e99e niye bilinçli bir şekilde yaptırılmasınki çok önemli bir test ona göre tedaviye basvurulur ilk kızıma yaptırmıştım Allah nasip ederse bu kızımaada yaptıracağım
holly Gozde939e99e işitme testi görme testi bunlar hepsi çok önemli eskiden öyle böyle büyümüşüz ama şu an imkan varken neden yaptırılmasın. Bnce ihmal etmeyin
Denizvegokyuzu Gozde939e99e Birçok hastane artık zorunlu yaptırıyor diye biliyorum bende. Bebek için önemli testler bence de yapılmalı 👍🏻👍🏻
Kubra_elif_ahmet Gozde939e99e Ben oğluma 2 kere yaptırdım ilkinde olmadı dediler gün verdiler aile de duymayan var mı dediler dedesi duymuyor dedim daha da alakadar oldular çok şükür bir sıkıntı çıkmadı bence yaptırın kötü bişey değil yani
dml33 Ozlem2904 ertesi gün hastanedeykn çağırdılar kızım durmadı yapamadilar 3. Gün bida gittiğimizde girdi gecti küvete girdi ama sariliktn çıkarken bida istediler kuvez3 girdigi icin
Busra6034 Zorunlu olsun olmasın saglık bu sonuçta ve kulak yani öyle göz ardı edilecek birşey değil yaptırın tabiki