Arkadaşlar dün itibariyle bebeğim geldi. 3-4 gündür kanda aşırı CRP yükselmesi nedeniyle ateş, üşüme gibi rahatsızlıklar yaşadım. Maximum 5 olması gereken değer bende 128 çıktı. Acillerde geziyoruz kaç gündür. Kendi doktoruma geldim dün. NST sonucunu beğenmedi. Almazsak sıkıntı yaşayabilir bebek dedi. Açılma hiç yoktu. Genel anesteziye karar vermiştik en son. Bu durumdayken olmaz dedi. Spinal anestezi ile yapabiliriz dedi. Belden iğne o kadar acıtmıyormuş. Bacaklarım uyuştu zaten hemen. Karnıma yapılan baskıları hissettim. Bebek çıktığında gördüm bebeğimi. Panik yaptım sakinleştici verdiler. Uyumuşum. Bitmeye yakın uyandım. Sezeryan ağrısı var biraz evet ama yürümek için zorluyorum kendimi. Bebeğim kuvözde şuan. Hem bendeki enfeksiyondan etkilenmiş. Hem de dışkısını yapmış. Doktor seçimi gerçekten önemli. Almasaydı bebeğim şuan belki de içerde kötü durumda olabilirdi. Şuan hem bendeki enfeksiyonun bitmesini bekliyoruz. Hem de bebeğimizi. Dua edin sizler de. Bir an önce kucağımıza sağlıkla alalım bebeklerimizi. Allah kimsenin kucağını boş bırakmasın 🤲🏻