Fatmabytr Merhaba hanımlar bebeğim için Ikea gardrop almak istiyorum daha önce ikeanin hiçbir ürününü kullanmadım nakliye ile doğuya gelecek malzemesi kaliteli mi
incikinannesi Fatmabytr Bende ikeadan almayı düşünüyorum hangi gardırobu düşünüyorsunuz. Benim net bilgim yok ama üstte kalsın diye yazdım canım
Srhkmc Fatmabytr İkeadan hemnes yatak aldım 3 sene olcak hiçbir sorun olmadı gayet güzel, kullanışlı ve kaliteli 👍🏽
autumn Fatmabytr ben çocuk odasının tüm ürünlerini ikea dan aldım hepsi en uygun fiyatlı olanları ona rağmen kaliteleri iyi ürünler farklı farklı kalitelerde oluyor ama genel olarak iyi malzeme kullanılıyor sadece kurulumu biraz zor
Aysun1981 benim bekar evimde yıllarca kullandığım sifonyer ve kitaplık vardı. ev eşyaları alırken 2 dolap ve portmanto aldım. şimdi dolaplardan birini bebeğimin odasında kullanıcam ve sifonyer alacağım. ikea ürünleri çok kolay siliniyor, sağlam oluyor.
HollyMolly Ben ikeadan aldım gardrobu. Platsa/Smastad iki kapılı altı dört çekmeceli ince uzun çok kullanışlı az yer kaplayan bir gardrop aldım. Kendimiz kurduk. Çok güzel oldu. Uzun yıllar kullanır. İstedigim zaman büyütebilirim ilave ekler yaparak. Gençken de kullanır.