Fatmademm Kızlar merhabalar ben de yeni öğrendim sayılır hamileliğimi ❤️🤰🏻 Ama ne yenilmez onu bilmiyorum bu süreçte
kahvesever__ Fatmademm doktorum bana çiğ etden uzak sür demişti pişmemiş et ürünleri yani birde içki fallan onlardan
Meliss16 Fatmademm doktorum bana sosis sucuk salam kesinlikle yasak tam pişmiş etler tuketeceksin demişti birde mayonez yeme demişti başkada yasakladığı birşey yoktu
Feyzaveannesi Fatmademm Bazı şeyler kesindir çiğ et gibi falan. Ama geri kalan herşeyden yedim ben abartmadan tabii. İçki alkol sigara bunlardan uzak dur. Umarım kusmazsınız ama ilk zamanlar kusmaktan öyle çok şey yiyemiyorsunuz zaten. Kusmalar bitince bebek belirli aya gelmiş olmuyor o sırada da dediğim gibi abartmadan canınızın çektiği şeyleri yiyebilirsiniz 🌸
FusunF Fatmademm çiğ et iyi pişmemiş et ürünleri pastörize edilmemiş süt ve süt ürünleri iyi yıkanmamış sebze ve meyveler sucuk sosis salam dondurulmuş gıdalar bunları tüketme canım
Halime0638 Fatmademm çiğ şeyler dışında canin ne istiyorsa abartmamak şartıyla istediğini ye ben onume ne geldiyse abartmadan yedim 30 haftalığım şükür hic bi sorunum yok
iremss Fatmademm çiğ şeylerden uzak durmanız lazım en belirgin yasak bu :( çiğ yumurta az pişmiş et salam sucuk sosis falan bakteri üretme riskşnden dolayı yasak diye bilgi vermişti bana doktor
Fatmademm Çok teşekkür ederim kızlar❤️ O kdar bilgisizim ki bu konuda . 7+2 günlüğüm bulantım oluyor bir de çalışıyorum okulda hep kraker , yumurta hele kokusuna BİLE dayanamıyorum 🤕
Fatmademm Limon tüketiyorum yoksa suyu içemiyorum yaa 😢 suyun içine sıkıyorum, mayonez yemiyorum ama bu yumurta yeme işini nasıl yapcam hiç bilmiyorum 🤷🏻♀️
Fatmademm Köy yumurtası aldım ama kokusuna bile dayanamıyorum hiç yiyemiyorum ne yapacağım bilmiyorum 😢