Mehi23 Merhaba kızlar❤️6+6 günlük hamileyim kese de geç göründü usmde baktı doktor yolk sacda göründü 16sı kalp atışına baktı 97 vurqu vardı Jinekolok normalden düşük dedi böyle bir şey yaşayan oldu mu?
Anne_Rabia Mehi23 canım senin sorundan ziyade benim haftamla yakın olduğun için sana şunu sormak istiyorum herhengi bir bulantı falan var mı bende yok ve endişeleniyorum 2 gün sonra Yani pazartesi sabahı bende kalp atışını duymak için gidicem inşallah 🙏
SmyyKrty Mehi23 bende dün gittim kalp atışlarını görmek için çok şükür gördük ama bende aynı durumu yaşadım kalp atışları zayıf dedi iğne başladım kan sulandırıcı bende çok endişeliyim birbirimize dua edelim inşallah 🤲🏻
Mehi23 Anne_Rabia evet yaa baya bulantım var çok kötü hemde midem endişelenme farklı geçirmek oluyor gebeliyi her kes kendine uyğun oluyor inşaAllah hayırlə haberi alırsın canım o atışları duymak dünyanın en güzəl mücizesi❤️
Mehi23 SmyyKrty inşaAllah canım inşaAllah sağlıkla kucağımıza almağl Allah nasib etsin😍❤️Hayırlı haberini bekliyorum