deletedmom87894 anneoluyorum27 bende 19 haftalığım💙sırtüstü yatınca hareketini tekmesini hissediyorum bebişin😊hala sık idrara çıkma devam göğüs ağrısı oluyor bide
anneoluyorum27 deletedmom87894 idrara çıkma bende da oluyor mide ağrımız var mı 19 haftalıga girdm midem ağrıyor hem de çok şiddetli sizce neden olabilir
Seyma_ck anneoluyorum27 Ben de 19 oldum dün gece itibariyle🥰16.haftadan beri hissediyorum kızımın hareketlerini.Malesef hala kusma ve bulantılar devam doğurunca geçecek herhalde😕
anneoluyorum27 Seyma_ck maşallah canım benim dün geceden beri midem rahatsız çok pis ağrıyor ne yapsam gecer
anneoluyorum27 Minigin_annesi0 hiç birşey hissetmedim bu güne kadr nasıl birşey olması gerek bilmiyorum
Seyma_ck anneoluyorum27 mide ağrısı ben de olmadı hiç ama yediklerinize dikkat edebilirsiniz midemiz çok hassas şu an her şeye tepki veriyo malesef😕
Berrasirin anneoluyorum27 bende de mide agrisi oluyor nefesimi boyle kesiyor bazen şişiyor ben mide gazina yoruyorum..maden suyu iciyorum yuruyus yapiyorum geciyor biraz
deletedmom87894 anneoluyorum27 mide yanması oluyormuş genelde hamilelerde ama bende yok canım yediğin yemeklere filan dikkat et