Rumer Hamilelikte lazere gidilmemesi yönünde bilimsel net bir Araştırma bulamadım , doktoruna soran bilgisi olan yazabilir mi ? Lazere gitsek bişey olur mu , satın almıştım da 🙈 ne yapsam bilemedim , giden var mı ?
Zeyyyn Rumer önerilmiyor zaten güzellik salonları da almıyor konuşup doğum sonrası yaptırın zaten hormonlardan dolayı 3 4 ay kıllanma artıyor verim alamazsınız
Mehtapca06 Rumer hamilelikte donduruyorsunnpaketi bilimsel net bir zararını bulamadım pek doğru değil azlinda aşırı telefon kullanımı yada avmlerde geçilen kapılan aşırı ultrasona girmek bile uzun vadede çocuklarda etkileri saptanmisken lazerin sizce zararı olmama olasiligi nedir ☺️
ogrencianne35 Rumer ben uzm.estetisyenim çalıştığım polikliniğe gelen hastalar kadin doğum doktorlarının imzalı kaşeli kağıdını getirince işleme alınırdı. belirli bölgeler ama yüz yarim kol yarim alt bacak gibi he ben uygun görüyor müyüm hayır gebelik sürecinin bitmesi beklenmeli kesin birşey olmayacak zararı yok diye bir açıklama yok ayrıca gebelikteki hormonlardan dolayı çoğalabiliyor gebelik sürecinin bitmesi beklenmeli en doğrusu
Mihriballim Merhaba ben estetisyenim meslek hayatımda hiç hamile bı kadına uygulama yapmadım hamileyken doğru bulmuyorum zaten hormonlar çok fazlasıyla dengesiz olduğu için güzel sonuç vermeyecektir paketinizi dondurun gebe olduğunuzu bildirin doğumdan üç ay sonra tekrar başlayın
Missewos Mihriballim meslektasiz ayakta alkisliyorum sizi. Tebrik ederim bazilari para kazanmak ugruna malesef aliyorlar hastayi cok vahim bir durum halbuki bizlere eğitim alirken bile ilk once hamilelerin islem almamasi gerektigi ogretilirdi eskiden.
Missewos Canim bir estetisyen olarak soyluyorum hamile bir kadin o odanin kapisindan bile gecmemeli. O kadar cok zarar veriyorki anlatamam sana. Lazer islemleri varken odaya bile yaklasmiyorum ben. Cihaz kapanmadan odaya girmiyorum. Kesinlikle trilyon verseler hamile bir kadini kabul edemeyiz. Lutfen yaptirma. Ciddi anlamda zarar gorur bebegin
Mihriballim Missewos Artık sağlık değil ticarete doktuLer maalesef işi bende hamile kaldığımi ogrenir öğrenmez işten ayrıldım bırakın kendime yapmayı bir başkasına bile yapıp bebegimi o ışıklara maruz bırakmak istemedim