Papatya-Kokusu Papatya17 en kısa sürede kucağınıza alıp ebinize dönün inşaAllah 😊 benimde riskim var 25 haftalığım siz kaç kg doğurdunuz
Pirayeada Alini bende anlamadım sancıyı bebek hareket etmedi leke geldi hemen gittim Nst ’de sanci cıktı ilaçlarla durdurdular. O leke de nisanmış bir de serkkajliyim 27 haftalik
oguzweannesi Papatya17 geçmiş olsun Allah size bağışlasın inşaallah tez zamanda. Sancınız oldumu nasıl başladı benimde erken doğum riski var ama bilmiyorum doğum başlasa bile anlamam heralde 😑🙏
Papatya17 oguzweannesi yani nasıl anlatayım çok karışık detaylida rahimagzi kısalığı çıktı serklaj oldum bir ay olmadan gece ağrı geldi belimden ne su ne kan var nts ye bagliyorlar sancı cikmiyordu ama ağrı hep vardı sonra bobregimdem geliyormuş ağrı taş dusuyormusum kontrol ediyorlardı ama işte dün gece ağrım inanılmaz derecedeydi kivraniyorum ağrı kesiciler ise yaramiyordu ağrı serklaj i patlatmış patlayınca kanlı su akti birden sonra hemen doğuma alındım işte böbrek ağrısı başlattı doğumu işte . İnşallah bebeğinizi sağlıkla alırsınız kucaginza zamanında ❤️
Pirayeada Esrabahar doktorla konuşmadık bu konuyu haftaya gel dedi bakacağız duruma göre bişey soylemedi
Esrabahar Papatya17 inşallah biran önce saglikli bir şekilde kucağınıza alırsınız 🙏 Siz de serklajliydinjz değil mi öyle hatırladım ciğer geliştirici yapmislarmiydi
Papatya17 Esrabahar Evet serklajliydim ama böbrek agrisindan doğum başladı taş dusuruyormusim şu carsambadan beri ağrı cekiyordum en sonunda işte böbrek agrisindan dikis patlamış patlayınca da suyum geldi doğum oldu nts de sancım yoktu çünkü böbrek ağrım vardı o birden doğumu baslatti
Mrzsry_47 Papatya17 inşallah tez zamanda kucağınıza da alırsınız sağlıklı bir şekilde evinize dönersiniz neden erken doğum oldu acaba bir de kaç kilo doğdu
Esrabahar Pirayeada Ben 2 doktora gidiyorum biri yaptır diyor biri pek önermiyorum diyor şimdi bı yeri yapmaya çalışırken başka şeyleri bozuyiruz diyor çokta etkisi yok diyor kafam karisti
Pirayeada Esrabahar Ben de kararsizim o konuda içinde kortizon var benim ilk gebeligimde 2 tane vurdular yine bi işe yaramadı
Leylayz Papatya17 Allah tez zamanda kavuşmayı nasip etsin, bende 7 aylık doğmuşum ve bilirsiniz eskilerde ne küveze koymak vardı ne birşey, çok doğan var ve sağlıklı, sizinde bebeğiniz sağlıkla büyüyecek inşaAllah
Papatya17 Leylayz çok teşekkür ederim ❤️ inşallah ❤️ ben kendim de 7 aylık doğmuşum zaten kızım da benim gibi sabırsız çıktı .
inciveannesii Alini benim kanama olmadı ama her an olabilirmiş. Ay inşallah hepimiz sağ salim kucağımıza alalım yavrularımızı. 🙏
Birumuteses29 Papatya17 yok benmki 38+5 te dogdu ama solunum sıkıntısı oldu bikac gun makineye bagliydi simdi kendi nefes aliyo cok sukur ama hala yogun bakimda😔
Papatya17 Birumuteses29 Rabbim şifa versin çok geçmiş olsun umarım en kısa zamanda yavrunuza kavuşursunuz sağlıkla ❤️
Fk2 Papatya17 bir tabdıgımız var 26 haftada doğum yaptı oğlu süper zeki akıllı maşallah çok sağlıklı. İçiniz ferah tutun tüm dualarımız sizinle