Miniktirtil Ayyy benimde dün boyle Bi kahverengi lekelenmem oldu ama önceki gün smear testi yaptirmistim ondan mi yoksa bisiler var mi bilmiyorum sizinde insallah yerlesmedir ben öyle olduğunu düşünüyorum 🤗
hilaleee Miniktirtil Ay öylemi dersiniz ya adet olmadan önce göğüslerim çok acır hiç acimiyorum buna sevinemiyorumda uzulemiyorumda sonuçta göğüs acısı ağrısı gebelik belirtiside
Miniktirtil hilaleee olsun bazı belirtiler çok yaniltici olabilir ben ilk gebeligimde resmen adet sancısı çektim hiçbir farkı yoktu diğer aylardan üstelik göğsümde 5.haftadan itibaren agrimaya basladi biz güzel düşünelim güzel olsun 🤗
hilaleee GamzeDurmus adet olmadım adet olurum belirtiside yok Allah’ım hayirlisini versin inşallah beyaz akıntım geldi bugün sadece biraz
JafarLeila hilaleee ben🥰 ilk hamileliğimde olmuştu adet olucağımı sandım bir kaç gün sonra test yaptım pozitifdi
hilaleee Miniktirtil güzel düşünelim doğru 🤗 İnşallah olmuştur rabbim sevindirir bizi Nolur Allah’ım olsun dua edin bana nolur 🙏
HSSvr https://resimyukle.io/r/Q7aW7lZOGn Benimde bu şekilde lekelenmem var 4-5 gündür ara hareketli bir gün geçirmeme baglı olarak iyice azalıyor yada max iki katı genişlikte oluyor. Bende yarın doktora gideceğim.
35lavanta hilaleee Benim kahverengi lekelenmem oldu 1 hafta sonra öğrendim ama 2. Gebeliğim ben o akıntı gelmeden önce kesin hamileyim dedim Öylede çıktı zaten.. Rabbim doğru vakitte sağlıkla nasip etsin inşallah ❤️