iremcannn1907 hilaleee ben erken gebelik testi yapacaktım kahverengi akıntım gelince vazgeçtim adet kanaması diye. Bir gün sonra baktım adet falan yok 7 gün kala adete erken gebelik testi yaptım ve pozitif gördüm ❤️🥰
funnymummy hilaleee yerleşme kanamasıdır canım inşallah erken gebelik testi alıp yap istersen ya da kan verme imkanın verse kan ver
GamzeDurmus hilaleee benim reglime 3 gün kala çok açık pembe akıntı geldi bende adet oldum diyip ped koydum daha sonra tuvalete gidiyorum geliyorum hiçbir şey yoktu normal beyaz akıntıya dönmüştü hatta sonra şüphelendim erken gebelik yaptım pozitif çıktı eğer normal akıntın falan gelirse şeffaf erken gebelik testi alıp bakabilirsin tabi gelmesini de bekleme istersen bir yap belli olmaz canım inşallah hayırlı haberler alırsın 🌸
Damlakrgz Reglmden bir hafta önce kahverengi akıntı geldi. Regl oldum sandım ama devamı gelmedi, reglim 5 gün gecikti test yaptım negatif çıktı. 3 gün sonra kadın doğum doktoruna gittim ve keseyi gördüm💙🙏
hilaleee Damlakrgz eğer tiksinmezseniz kahverengi leke gelen peceteyi atabilirim buraya. Gerçekten heyecanlıyım çünkü dayanamıyorum 1 buçuk yıldır cocugum olmuyor belki bı umut bu ay oldu gibi hissettim
Serapmuhammet Bende o şekilde öğrendim . Ramazan’ın ilk günüydü adetime 3 gün vardı o yüzden kasıklarım agriyo sanmıştım. Orucumu tutamamistim lekeden dolayı .Sonra ertesi gün test aldım ve mucizemle karşı karşıya geldim😍
Deletedmom_85 hilaleee bu kadar erken regl akıntısı geleceğini zannetmiyorum kuzum. Umutlandırmak da istemiyorum ama yerleşme kanaması olabilir. İnşallah rabbim bu ay yüzünüzü güldürsün inşallah🌼
misslaviniaa hilaleee yeniden ata bilirmisiniz resimin zamani dolmus bende acmadi bendede kahverengi akinti oluyor karsilastrmak istiyorum
hilaleee Deletedmom_85 inşallah ya bak dün bu kadar geldi bugün daha hicbirsey yok adetime 5 gün kaldı bide of yine adet olurum diye çok korkuyorum
Hunilininbirii Benimde adet olcağım gün 2 damla şeklinde geldi sonra kesildi kasık bel ağrısı ve aşırı halsizliğim olmuştu adetimin bitmesi gereken gün test yaptım şuan 5 haftalığız 🥰
hilaleee GamzeDurmus Canim bugün beyaza döndü ama böyle çok afedersin peceteye bile silince görünmeyen şeffaf yani beyaz derken
Zeyzeynepnep hilaleee ben de oyle anladim. Hatta erken regl oldum herhalde dedim ped koydum cunku benim kahverengi lekeyle basliyor normalde. Ve goguslerim asiri hassaslasti ve dolgunlasti. Sonra da kan verdim hamileligi oyle ogrendim
Evinsimsek Reglim 3 gün gecikti sonra kahverengi akıntı gördüm ben yerleşme akıntısı sandım ama maalesef ertesi günü kanamam oldu