Mrs_Demir Ya kızlar 39+2 olduk ama doğmuyoruz tavsiyeniz varmı acaba suyumun gelmesi ve sancı sıklaşması dışında her belirtim oldu ama bu kız gelmiyorduuu😅
esrabcr_ Mrs_Demir 38+5 bizde de durumlar aynı valla gelen giden yok Allah büyüktür vakitlerini bekliyolar yavrucaklar hayırla gelsinler inşAllah 🤲🏻♥️
tugbaacng Mrs_Demir yürüyüş yap bol bol, merdiven in çık, hurma ye, plates topun varsa egzersiz yap yoksa dizlerinle oturma pozisyonuna çömel kalk.
Mrs_Demir Selma61 demekki kız bebekleri erken gelir teorisini biz çürüttük inşAllah daha bekletmez ya çok sıkıldım daha doğurmadın mı sorusundan😅
Mrs_Demir esrabcr_ hayırlısıyla gelsinler tabiki duam o yönde ama inanın o kadar canım yanıyo ki artık birde hastane evime uzak normalde hergün gitmem lazım kalp atışı için ama ben gidemiyorum birazda onun korkusu var 😕
Mrs_Demir tugbaacng plates topu dışında hepsini yapıyorum ama bu ara malefes hem hava aşırı soğuk ve yağışlı hemde eşimin işinden dolayı aşırı yorgun geliyo yürüyüşüde evin içinde yapabildiğim kadarıyla yapıyorum