• Doğum
  • normal doğum sonrası vajina ?

Bebeğin kilosuna da bağlı olmakla birlikte kesinlikle değişiyor.

kbraMutlu tabi canım topluyo kendini hatta daha da dar oldu benim dikişim vardı.

Dilekcnkn malesef dağıldı benim alt takım 😅 dedim daha da hayır gelmez . ama doktorum sağolsun güzel dikmiş 😂😂

Msl_ege 28 dikiş ne yaa zor bir doğum mu oldu 😱😱😱😱😱😱😱😱

kbraMutlu tabikide eski halini alıyor iki tane normal dogumum var ona göre iç dikis atıyorlar toparlanip iyileşince ilk ilişki bile zor oluyor ilk defa oluyormuş gibi

Msl_ege 😂😂😂😂 vallahi helal olsun o doktora desem mi bilemedim yani bebeğin 6 kilo falan olcak ki o kısım dağılsın

kbraMutlu bende bunu merak ediyorum sezaryan olacağım diyorum ertesi gün normal diyorum ne yapacağım bende şaşırdım. Tuvaletini tutamazsin eski hali gibi olmaz diyen var gerçekten böylemi bilmiyorum. Sezaryanda bildiğin ameliyat vücudumda iz istemiyorum ve hemen ayaklanmak istiyorum. Vajina kendine gelmiyor mu korkuyorum

Dunyabebek kim diyo tuvaletini bile tutamazsın diye ya saçmalığa gel öyle bisey yok bencede toparlıyor 2 normal doğum yaptım oğlum 4100 gram doğdu hemde yukarıda yazan arkadasin dediği gibi hatta kirkiniz çıkınca ilk ilişki gibi zorlanicaksiniz bile✌

kbraMutlu doğum yapamadığım için kanal zarar görmüştü düzeltme ameliyatı olmak zorunda kaldım ilk günkü gibi yapmışlar her seye en baştan başladık 😅

Asla eskisi gibi olduğunu sanmıyorum

Msl_ege dikilince eskisi gibi mi oluyor yoksa ayrı yeten daraltma işlemi var ya onu mu yapıyorlar

Mavistez ilk defa duydum sasirdim ama eğer toparlanıyorsa çok sevindim öyle eskisinden genis kalması psikolojik olarak beni de rahatsız eder