Baharozdemir Serifedayan hiv bir test yapılmadı ama benim kullandgm ilaç sayısı oldukça coktu on küsur nerdeyse. Ilaclari kestik ama hala ara ara devm ediyor bitemedi sirkeli şu ile dusu bitiyrm rahatlatıyor biraz
Serifedayan Mlykylcn doktorum stresten olabilir demişti daha sonrasında bir cildiyeye görün demişti bende bir hafta sonra kaybolmaya başladığı içim gitmedim cildiyeye 2 hafta sonra kayboldu canım tamamen
Mlykylcn Serifedayan bana da ciddiyeye git dedi.. Bacaklarımda belimde kalçam da var senin de öylemiydi
gmzsdt Serifedayan bendede çıktı haplarımı kesti doktorum geçti , göbeğim gögüslerim felaketti çok şükür geçti
Serifedayan gmzsdt çok şükür canım hamilelik farklı bir dönem bulantılar kusmalar halsizlık dışında dönem dönem farklı sıkıntılar çıkıyor inşallah sağlıkla kucağımıza alırız yavrularımızı
Mlykylcn Serifedayan 2 haftada geçtiyse stres olmayım ozaman ins çabucak geçer:) sen kaçıncı haftadasin
Serifedayan Mlykylcn biter canım inşallah bende hiç geçmeyecek sandım bir gün baktım hiçbirşey kalmamamış çok şükür