Serifedayan öyle öyle canım gerçekten hepsinden Allah razı olsun 🤗inan canım iki oğlum olacak gerçekten çok mutluyum birde kızım olsun daha ne isterim inan canım bana dediler ki hep asıl doğduktan sonra başlıyo diye gerçekten öyleymiş tamam hamilelik kısmıda gerçekten zor ama dünyaya evladın geldiği zaman onun bütün sorumluluğu sende bütün kötülüklerden korumak senin elinde şimdi o kadar kötü insan var ki ama şöyle de bişey var doğan büyüyo canım öyle yada böyle onun tırnağına zarar gelse senin için gidiyo bigün kolu çıkmıştı oğlumun ağlaya ağlaya bi hal olmuştum birde ben çok pimpirikliyim canım inşallah şu pimpirikliğimi bi atsam üstümden herşey daha güzel geçecek soğuk kanlı insanlara imreniyorum gerçekten annelik çok zor ve bi o kadar da dünyada asla tarifi olmayan mükemmel bişey o kadar güzel bişey ki dediğim gibi canım tarifi yok 😍sende tatcaksin inşallah Rabbim hayırlı evlat versin inşallah canım inan bende cinsiyet konusunda çok meraklıydım öğrendik şimdi senin kini merak ediyorum 🤗🤗🤗