Serifedayan Kızlar Çarşamba günü doktora gideceğim o gün doktoruma soracağım sizlerin başınıza böyle birşey geldi mi 14 haftalık hamileyim göğüslerim ve çevresinde karnımda bacaklarımda kırmızı alerji kabarcıklar var
Emine003 Serifedayan şuan bende çok şaşırdım canım benim sadece sol bacağımda var ve çok kaşınıyo ben bişey ısırdı diye düşünüyordum bu arada ben de 14+5 im
Kumsallina95 Serifedayan benimde bacaklarımda var anlamadım nedenini ilk gebeligimde yoktu ikincide hızlı kilo aldım diye galiba 🤣🤰🤦🏽♀️ 29. Haftaya giriyoruz
Busrablt Okuyunca çok şaşırdım çünkü benimde var el bileğimde karnımda 2 yerde ve parmağımda var ve kaşınıyorlar sebebini bilmiyorum neden cıktığınıda anlamadım hamilelikte alakalı demekki 28+4 haftalık hamileyim yeni oluşmaya başladı 🤷♀️
Serifedayan Busrablt aynen canım benimde yeni oluşmaya başladı kaşıntı bendede var alerjimi dedim yiyecek olarak hiç farklı birşey de yemedim
Serifedayan Meleekk benimde ilk karnımda çıktı canım sonra dağıldı kaşıntı bendede var kaşıyınca daha kötüleşiyor ne yapacağım bilmiyorum
irem Serifedayan 2-3 aydır 😣 karaciger enzimlerinize baktırdınız mı? Benim biraz yuksek ama onla bagı yokmus sanırım uyuz olduk eşimde kaşınıyor çünkü
ballimlerr2123 Serifedayan arkadaşlar annemde aynı rahatsızlıktan hastaneye gitti ve uyuz olduğunu öğrendi bu aralar çok yaygın şekilde uyuz hastalığı var dikkat edip ihmal etmeden doktorunuza gidip danışın bence bir an önce tedavisine bakıp kurtulun eğer varsa öyle birşey 🤲🏻
Busrablt Serifedayan bende farklı bir yiyecek tüketmedim ama sanırım hamilelikte herşey farklılaşıyor buda onlardan biri hamilelikte alerjik reaksiyonlar artarmış mesela benim alerjim burnumda tekrar başladı solüsyonu ile falan rahatlıyorum eğer yapmazsam sürekli hapşırıyorum canım
Meleekk Serifedayan ayy 🤦🏻♀️🙁salı günü randevum var inşallah unutmam sormayı 😕 yayılması kötü. İnşallah kötü bir şey değildir 🙏aklıma hep zehirlenme gelio. Gebelik zehirlenmesinde böyle olur mu acaba 🤔
Serifedayan Emine003 canım ilk bende öyle düşündüm ama her gün çoğalıyor ilk küçük başlıyor zamanla büyüyor bende 14+1 ☺️
Serifedayan ballimlerr2123 uyuz mu onu hiç düşünmedim canım ama öyle olsa bulaşıcı değilmiydi uyuz hastalığı elimdedir olmaz mıydı
Sevcan34 ballimlerr2123 aynen aynı şikayetler bende de vardı eşime geçti sonra oğluma şimdide bebeğim aynı durumda uyuz dedi doktor ilaç kullanıyoruz üç aydık geçmiyor bide dirençliymiş mafolduk nerden çıktı bu salgın bilmiyorum ana felaket yayılmış çok kişi gördüm uyuz olan😭
Serifedayan Emine003 inşallah korkulacak birşey değildir Çarşamba günü gideceğim soracağım ama içime korku düştü
Sevcan34 Serifedayan kuluçka süresi Çar cnm hemen geçmiyor benden çok sonra eşime geçti çocuklarıma doktorlar anlamadı başta o yüzden ilerledi ilerdiginse kırmızı noktalar çıkıyor 😭
ballimlerr2123 Serifedayan evet bulaşıcı ama etkisini çok sonradan gösterebiliyor siz yine tedbir amaçlı gittiğinizde bir baktırın belkide değilsinizdir ama şu sıralar çok yaygın şekilde var bu hastalık Allah yardımcınız olsun 🤲🏻
Emine003 Serifedayan bide resim atmasını biliyorsan canım hani kolunda felan varsa çekip atabilir misin
ballimlerr2123 Sevcan34 evet bende çok duyup görüyorum Allah yardımcınız olsun inşallah bi an önce iyileşirsiniz 🤲🏻