Emine003 Zeynep266 Canim benim ya çok geçmiş olsun benim öyle çok kötü değil de nebileyim kullansam mi kullanmasam mi bu kremi bilemedim seninde biran önce geçer inşallah canım Rabbim şifa versin inşallah 🤲
Zeynep266 Emine003 canım istersen şimdilik kullanma çok etkiliymis travazol krem bide zarar verirsin dokusuna daha kötü olmasın Allah muhafaza
Mavistez Zeynep266 ayy benim çocuklara pişik kremi diye kullandığım bir numara kremdir ben günde 3 kere falan sürerim ama tabi fazlaya kaçmamak lazım çok etkili bir krem
elifinilki27 Zeynep266 Her türlü tedavide tavsiyedir gerçekten etkili enfeksiyondan bile beni bu krem kurtardı
Baharozdemir Zeynep266 ben ellerime normal krem gibi sürüyorum vallahi. Yoksa baksa krem fayda etmiyor
Zeynep266 _mukaddes11 canım benim çok sağol iki kere kullandım h cevizi yağını bugün kasintimi hafifletti inşallah tedavi etkisini de gösterir hemde çok güzel kokuyor en azından doğal rahatça kullanıyorum teşekürler bende tavsiye ederim 💐
Minikpanda6 Zeynep266 bana da vermişti günde bir sefer kullan diye ama muhteşem bir krem icat edenden Allah razı olsun 😄 direk kaşıntıyı kesiyo ben 3 kutu bitirdim nerdeyse göbeğim göğüslerim bacaklarım kasindikca kullandım ama az az