linamom Hanımlar yenidoğan kıyafeti kaç adet alınmalı ve maximum ne kadar zaman giyebiliyor bebek. Yenidoğdan sonra hamgi ay alınmalı
RumeysaNur34 linamom bebeğin doğum kilosu ve gelişimine göre de değişiyor biraz canım en mantıklısı yetecek kadar alıp büyük beden almamak baktın 1 ay sonunda iyice toparladı gider boyuna kilosuna göre biraz da büyük alırsın ben şu an kızıma aldıklarım hep yenidoğan tulumlar takımlar bazıları da 0-3
Msl_ege linamom benim oğlum 2810 doğdu yenidoğanlar bile büyük geldi . 1 temmuzda doğdu , yazın sadece zıbın girdi o yüzden küçükte doğduğu için uzun süre kullandık biz ama tamamen bebişin kilosuna bağlı bence .
Dilekcnkn linamom 1-3 ay şeklindeki patikli tulumlar şu an olmuyor 6 kiloya yakın yani oluyor ama artık sıkmaya başladı şu an 2 aylığız ve 3-6 ay şeklinde alt üst giydiriyorum badi pijama şeklinde 2 tane patiksiz tulumum var birde onları giydiriyorum 7 adet tulum aldım ben 2 patiksizle beraber biri 3-6 ay zaten bir hastahane çıkışı 3’lü şekilde yani giydirdim hepsini gün oldu 3 kez kıyafet değiştik çok alma ama az da olmasın umarım anlatabilmişimdir 😂😂
tugbaacng linamom zıbınları 5er 7şer tane aldım, kısa kollu, sıfır kollu, uzun kollu olarak. Tulumu 3 aya kadar 5 tane var, 4 tane alt üst pijaması var, ayrıyeten 3 5 tane sadece alt var, 24lü corap, 5 tane patik aldim
Nelmali linamom yenidogan olarak aldıklarımı sadece 1 hafta giyebildi 0 3 ay olanları kullandım su an 3 aylık olmak üzere 3 6 ay olanları giyiyor bayadır ayaklıları hiç giyemedi 🤷🏻♀️