La_Liberte Aag06 evet çok haklısınız. Eşiniz başkalarının sizi izleme ihtimalini de göze alamaz zaten. Bu onu daha çok endişelendirir. Paranoyak olacağız hepimiz . Sıyırmaya az kaldı 🤦🏼♀️ Teknoloji çok güzel bir şey ama böyle ş.sizler olunca çok tehlikeli olabiliyor.
Aag06 La_Liberte aynen oyle yaaa of allah sonumuzu hayretsin cidden bir ulke ileriye gitmek gelismek ister ama ben bizim ulkenin 10 15 yil onceki halini istiyorum sahsen ya daha masumduk sanki
La_Liberte Aag06 ah ahhhh hangisine yanalım. Ekonomiye mi, şiddete mi, istismara mı, insanların çığrından çıkıp sapıtmasına mı 🤦🏼♀️ Saygı yok, sevgi yok, hoşgörü hiç yok. Nasıl özlemeyelim 15 sene öncesini 😥
La_Liberte Cicilibicili çocuğu korkutuyorlar yazmışım. Çocuklarla konuşuyorlar diye düzenleseniz sanki daha iyi olur. Anneler yanlış anlayabilirler 😊🙏🏻 Şimdiden teşekkürler 🙏🏻 La_Liberte Hackerlar söz konusu kameralara bağlanıp çocukları korkutuyorlar
ebruzb La_Liberte bu haberi ve benzerini görmüştüm maalesef ya ne kadar korkunç hamileyim bende xiaomi araştırıyordum sonra geri ihtiyaç olursa alırız ya dedik almadık bu haberi görünce vazgeçtim zaten çok ürkütücü gerçekten
La_Liberte Belacivciv yanlış bilgi vermek istemiyorum ama sanırım internet bağlantısı olan kameralarda oluyor.