mucizemizibekliyoruzz Kızlar sabahlıklı bi gecelik takımı aldım. Bide ölden düğmeli pijama takımı alıyım diyorum. İkisi yeterli mi sizce? Kasım sonu aralık başı doğum. Kışlık pijama takımı nerden alabilirim acaba? Uzun kollu pijama takımı yani
Hcrksk Daha gelmemiş canım.dün dagi de indirim vardı.lohusa külodu ve emzirme sütyeni aldım.pijamada alacaktım ama kışlıklar ekim başı gelecekmiş
Hcrksk mucizemizibekliyoruzz ben jarpierreoutletten aldım instagramda var.malları aşırı kaliteli ve fiyatları çok uygun.tavsiye ederim.
deletedmom321 Hcrksk ben de düşünüyorum orayı 7aylık olduğumda falan alacağım zaten o zamanki kiloya iniyormuşsun sanırım Doğum sonrası o zamana kadar da kışlıklar gelir daha bir aydan fazla var :) kaliteli bulmanıza sevindim
mucizemizibekliyoruzz Hcrksk bildiğim kadarıyla outlet olan sayfasında defolu ürünler satılıyordu yanlış mı hatırlıyorum?
Hcrksk mucizemizibekliyoruzz evet ama en ufak bir defosuna rastlamadım ben.inceledik eşimle de bulamadık
Hcrksk mucizemizibekliyoruzz canım ben 1 tane sabahlıklı pijama takımı ve 1 tane sabahlıklı gecelik takımı almıştım.178 tl tutmuştu ama sürekli hediye veriyorlar bana da 1 pijama takımı koymuşlar.3 takım 178 e gelmiş oldu
Cerenora benim de kasım sonu doğumum nasipse. Ekim ayında uzun kollular çıkınca almayı düşünüyorum. İlk doğumumda 3 gecelik gitmişti hastanede. Yine 3 gecelik 1 pijama 1 sabahlık almayı planlıyorum.
mucizemizibekliyoruzz Cerenora çok fazla değil mi ya gerçekten o kadar kullanılıyormu? Kaç gün kaldınız ki hastanede
Cerenora mucizemizibekliyoruzz 2 Gün kaldık ama benim sezaryenden sonra sıkıntılarım oldu o nedenle çok gitti. Bu sefer de aynı şeyler olur diye korkumdan alacağım. İlk doğumda eşim alıp gelmişti hatta çarşıdan.
mucizemizibekliyoruzz Cerenora Anladım. Bende acaba internetten bi yerden bulabilirmiyim dedim çünkü erken doğum olur bişey olur çok beklemek istemedim ama henüz kışlıklar yok galiba
Cerenora mucizemizibekliyoruzz Ben de baktım ufak ufak ama hep yazlık. Bizim doğum dönemi de ters bira😊