Zehrakaramanoglu6554 Anneler siz ilk bebek hareketini ne zaman yaşadınız benim 3 aylık ama bazen bebeğin olduğu tarafta böyle hareketlilik oluyor var mı böyle birşey sizce ne zaman hareketleri hissediliyor normalde
Mrvkyra Zehrakaramanoglu6554 12. Haftada hissettim erkn diye korkmuştum doktorum ilk gebelikte olsa bazı anneler hissediyor iç karın ile alakalı ve acı eşiği ile demişti
Aysununannesi00 Zehrakaramanoglu6554 en erken 16 da hissedilir cnm oda bünyeyle alaklı 20 den sonra hisseden de vr ben 16 haftalıkken hissetmeye başlamştm minik minik
Zehrakaramanoglu6554 kahvesever__ ağrı oldu mu peki sizde böyle karın sertleşmesi falan iki gündür benim ağrıyor ve bebeğin olduğu taraf özellikle batıyor
deletedmom87894 Zehrakaramanoglu6554 vallahi 19+5!olduk hiç karında seğirmeden toplanmasını hissettim😂hareketli olucak galiba🤷🏻♀️😂
Msl_ege Zehrakaramanoglu6554 13 te kıpırdadığını hissetmeye başladım , 15 te elimi koyunca tekmelerini hissetme başladım :) ilk gebeliğimde 15 te dılardan gözüküyordu tekmeler hareketler 😅 ikisine de 40 kilo hamile kaldım 😅😅😅😅 zayıflığın tek artısı olsa gerek 😂
Mrvkyra BaharE tatlı yiyip soluma yattım yeni doğum yapan Bi arkadaşım arada Bi uyarıcı tepkiler ver dedi hafif Bi şekilde kpı tıklar gibi karnına tıkla dedi ama yok maalesef
subconscious Zehrakaramanoglu6554 hareketler kız bebekte daha erken erkek bebekte daha geç hissediliyor diye duymuştum. Sanırım gelişimsel olarak kız bebeklerin daha önde olnasından kaynaklı. Bir de ilk hamilelikte daha geç hissedildiğini söylemişti doktor.
Zehrakaramanoglu6554 Ya ben dokununca değil ama başkası dokununca bir hareketlenme oluyor sanki karnımda böcek geziyor gibi oluyor 😀 özellikle eşim dokununca oluyor birde sertleşmiş ağrıyor iki gündür