Umudayolculuk36 İyi akşamlar hanımlar Sezeryan oldum üçüncü günü dik işlerimden dolayı oturarak yatıyorum sizler nasıl yapıyorsunuz hala ağrım sızım var😢😢😢
Dyg61 Umudayolculuk36 çok normal şuan iyileşme sürecindesiniz gün içinde daha çok hareket etmeye çalışın yürüyün bazı ufak tefek işlerinizi yapın gece yattığınız zaman uzanmayı deneyin kendinizi zorlamadan bir kaç güne rahatlarsınız ben sırt üstü yattığında dizimin altına yastık koyuyordum iyi gelıyor deneyın isterseniz
sessiz_oyuncu Umudayolculuk36 yan yatıp bacaklarımı karnıma çekiyordum. Bazende karnımın altına yumuşak destek koyuyordum
neslican0644 Umudayolculuk36 bir hafta bende öyle uyudum sonra yawaş yawaş yan yatıp bacaklarımı karnıma çekip uyumaya başladım. Şimdiden zorlamayın sonra acısı fena oluyor
Nihanus Umudayolculuk36 1 hafta bi rahatsızlık oluyor elbette ama sonra yan yatmalar olunca bitip gidiyor endişelenmeyin bende yüz üstüne yatmayı çok özledim iki bebe arka arkaya geldi mübarek hep hamileymişim gibi hissediyorum artık o derece
tulay06 Umudayolculuk36 1 hafta sırt üstü yatmaya devam et bence. 1 hafta sonra kendine gelmeye başlıyorsun zaten kendini zorlama
Semiha_ Umudayolculuk36 İlk günden beri sırt üstü yattım 10 gün önce Sezeryan oldum bende 4. Günden sonra sağa sola yatmaya başladım acıyor evet ama hareket kısıtlarsanız daha çok acıyor şuan ben bir sıkıntı yaşamıyorum
bykarakan Umudayolculuk36 arkama 2 yastık koyup oturaraktan bir tık daha aşağıda yatıyordum sonraları biraz iyileşince yan dönmeye başladım ama karnım düşecek gibi oluyodu karnımın altına küçük yastık koyuyodum rahat uyurdum ama bende horlama kaldı ya doğumdan sonra hele de öyle düz yatarak sizde de var mı acaba