Girl 1 yıllık evliyim.1+1 evden 2+1 eve taşındım.Önceki evdeki yatak odası perdem mavi fonlu krem tüldü,onu bebeğin odasına taktım.Bebek perdesi yaptırmadım.Bebeğin odasına bi tane klasik çekyat koydum,çünkü annem filan gelecek lazım.
Eşya almadık, dolabı istediğim ölçülerde tavana kadar olacak şekilde hem yukarısı yüklüklü hem bebek eşyalarına göre beyaz dolap yaptırdım.
Bayramda da büyüyebilen sonra yatak olabilen,çilek mobilyada filan var başta korumalı beşik sonra 8-10 yaşında yatağa dönüyor korumaları çıkıp.O tarz bir şey alıcam.
Yatağın yanına koymalık beşik vb için yerim yok odamda.Yanımda filan halledicem zaten eşim çok horlar mümkün değil bizle uyuması 🤣😂
Kıyafeti vs bayramda yapacaz 30 haftalıkken,elzem olanları önce.Annemle kayınvalidem de gelcek destek olcaklar.
Kasımda doğacağı için şuan arabasını düşünmüyorum.Zaten her yere ya eşim ya kayınbabam arabayla götürür.
Gönül neler yapmayı ister,erkekler belli de edemez.Yetemiyorum alamıyorum demek istemez bir erkek.Onun yerine sonra der, acilleri alalım der,lazım mı bu der.
İmkanları neye elveriyorsa çok şükür demek lazım.Hiç sıkmayasın canını,üzme kendini.