Girl Eve çift maaş girdiği halde iki kişi anca geçiniyorduk şimdi çocuğun masrafıda eklenince daha da zor olacak herşey. Açıkcası çok bir masraf yapmanıza gerek yok. Bebek odası için acele etmeyin zaten uzun bir süre yanınızda yatacak. Onu almışlar varsın perdesi olmayıversin takılmayın. Bakın ben;
-Görümcemin verdiği anne yanı beşiğini kullanıcam onunki kızdı benimki erkek terziye yeni nevresim diktirdim 200₺
- Kıyafetlerinin birazını yengemden aldım. Birazını kendim zaten hemen büyüyorlar. 500 ₺ desek
- Annemler bebek arabasını aldılar 1000₺
Geriye bir tek park beşik kaldı. Yaptığım masraf bu kadar gönül ister ki herşeyin en iyisini yapayım ama imkanlar neyi el veriyorsa o kadarı yeter sağlıkla o gelsin yeter ki.. He ben herseyi dört dörtlükte yapabilirdim ama doğum sonrası ödeyeceğim borcu harcı düşünürsek şuan o kadar masrafa gerek yok 🤷♀️ Özel hastanede kontrole gidiyordum zamlandı onu da azalttım. Doğumu özelde istiyordum 2300₺ bilmiyorum şuan kararsızım gerek var mı diye düşünmüyor değilim. Demem o ki devir sıkıntı devri bu kadar üzmeyin canınızı durumlar neye el veriyorsa onunla yetinin ☺️