Mihriban34 Özel hastanedeki %95 kız derken devlet hastanesinde erkeğe benziyor dedi. Böyle bişey başına gelen oldu mu olduysa hangisi doğru çıktı
ozge07070 Mihriban34 bana özelde doktorum 12+6 da %80 erkek dedi 17 haftamda tekrar gittiğimde kız olduğunu söyledi
Karemela Mihriban34 eltimede 16 haftalıkken özelde kız dediler eşyalar aldı pembe pemebe devlete gtti son aylarinda erkek dediler oğlu oldu şuan 6 yaşında 😅 yani olabiliyor emin olmak istiyorsanız bir daha baktırın isterseniz😇
Baharyy Mihriban34 14 haftalık kız dedi %90 15.haftaya erkek dedi özel de bakıldı bende hangisine inanacağımi şaşırdım
ozge07070 Karemela sağlıcakla kucağına al canım benim yavrunu bende acaba sonra yine değişir mi diye tereddütte kaldım detaylıdaki doktorda kız dedi şuan 25 haftalığız ♥️
Karemela ozge07070 bende detaylı yaptıracağım inşallah doktorum yüzde yüz kız dedi bugün benim içime hep erkek doguyordu ama Allah ne nasıl ederse hayırlısı olsun benim üçüncü bebeğim bir kızım bir oğlum var 😇💕😊
ozge07070 Karemela Allah bağışlasın canım benim bütün hepsini tatmışsın ♥️🥰 inşallah şimdiki bebişte sağlıcakla doğar 🌸❤️
Karemela ozge07070 Amin inşallah cümlemizin canim 😇 aynen Allah olmayanlara da nasip etsin insan alisincada değişsin istemiyor 😊