EdaAkyel 98 ile kaldım şuan çok 101 im. 9 haftalık hamileyim. Yardımcı olun egzersiz yapmalı mıyım?😔😔
Seliinnn EdaAkyel salla gitsin doğumdan sonra düşünürüz 79 ile hamile kaldım şuan 99 kiloyum doğum şubatta
bebeklibirisi EdaAkyel yalnız değilsin 85 ile kaldım 16. Haftadayım 87.5 olmuşum alınacak illa kilo sanırım sende de iştah kapanışı olmadı ama ikinizin sağlığını düşün
babygeldi 93 ile kaldım 18. haftamdayım 97 olmuşum… 100 ü görmek istemiyorum ya psikolojim çok bozuluyor bu konuda yürüyüş falan yapmaya çalışıyorum en azından kilomu gittiği yere kadar sabit tutarım zaten eninde sonunda 100 ü geçicek…
Zozan-harman 93 ile kaldım 12+5 haftalık hamileyim şu an 95 im pek kilo almamaya çalışıyorum ama evdeyiz hep alıyoruz malesef
Mervesilam 93 le hamile kaldım suan 31.haftadayım 102 kg oldum dogum subatta kac kg ile dogum yaparım bilmiyorum 😣🤦♀️
Baharozdemir EdaAkyel 94 ile gebe kaldım. 34 hf dayım şu an 102 kiloyum. Bir iki hf kadar d olacak daha fazla almam ins. Gebeligimde düşük tehliken yoksa hareket etmende sakınca yoksa yürüyüş yapman çok iyi olur dr sorarak tabi.
Busrakose 74 ile hamile kalmıştım 89 ile doğuma gitmiştim ve şu an eski kilomdan bile aşağı düştüm 69a doğumdan sonra verilir kilolar hamileyken en son düşüneceğin şey kilo olsun boşver
Minauynk 81 ile hamile kldim suan 93 kiloyum ve 29 haftamdayim kilonu cok dusunme belli biyerde kimi insanda kilo alimi duruyor canim sen bebeğine ve kendi sagligina dikkat et