sulekesskin Kızlar kan uyuşmazlığı için 28.hafta da iğne yapılır deniyor ama erken haftalarda yani 9 10. Haftalarda iğne yapılır mı acaba
inva sulekesskin ilk gebeliğinizse doktorunuz test yapar 28. Haftaya kadar belli aralıklarla test sonucuna göre gerekli olursa dokor önerirse vuruluyorsunuz. Doğumdan sonra garanti vuruluyosunuz hemen. Eşinizle aranıxda uyuşmazlık olduğu için. Ama ilk gebelikse dediğim gibi. Gebeliktete ilk cocugunuzun kan grubuna göre vurulup vurulmayacağımıza yine kadın doğum doktorunun önerisine göre hareket ediliyor.
SuY sulekesskin kanaman olursa test yapılıyor o test sonucuna göre yapmamıştı doktorum ben 28. Haftada oldum
sulekesskin oztrk14 evet ilk gebeliğimde 9.haftada kan geldi mi diye sordu birazcık geldi demiştim iğne yapmışlardı
sulekesskin inva ilk bebeğim pozitif olduğu için iğne vurdular şimdi ikinci gebeliğim kanama yok büyük ihtimalle vurmazlar
Zuzu04 Benim ilk gebeliğimde yapılmadı doğumdan sonra kızımın kan grubu negatif olduğu içinde yapmadılar. Şimdi ikinci gebeliğim normalde 28. Haftadaymış ama eğer kanaman felan olursa erken yaparız dedi doktorum
Nil1308 Bende de önlem amaçlı 7ya da 8. Haftalarda yapılmıştı dr her ay combo testı yapmaktansa iğne ile içimiz rahatlasın demişti 10 gune 28. Haftamda combo ya bakıp tekrar vurulcam sanırım
sulekesskin Nil1308 iki kere olmuyor mu 1 kez gebelikte ikinci de doğumdan sonra çocuk pozitifse tabi çünkü ben ilk gebelikte hamileyken ve doğum sonrası vuruldum
Nil1308 sulekesskin benim ilk sağlıklı gebeliğim daha oncesınde bı kac ay oncesınde erken dönem düşüğüm var o zamanda kese gpruldugu ıcın 2. Ye onlem amaclı vurulmustu bunda da gerekce olarak her ay combo negatıf pozıtıf mı bakmaktansa vurulmanı öneririm diye bende vuruldum canım o haftalardA ama 28. Haftamda combo negatıf cıkarsa belkı vurmaz onu da net bılmıoum
sulekesskin Edanur_Dilek yani neden kan geliyor anlamadım ufak bi kan geldi doktor da geldi mi diye sorunca hemen iğne yaptı sonraki haftalarda gelseydi demek ki bekleyecektim iğne için