hunilimom Aysununannesi00 2019 un sonunda veya 2020 basında arkadaşım medarda yaptı 2600 + 500 verdi ben 2018 de muayene ücreti 80 TL civarı veriyordum en sok bu sene Ağustos’ta arkadaşım medar a gidiyordu doğum fiyatı 3400 almıştı 😂 suan yine zamlandı yılbaşından sonra da en az 4500 bekliyorum 😂
Kardelenn24 İstanbul Reyap hastanesinde 140 TL ödüyordum, dün gittiğimde 185 TL oldu dediler 😳 allahtan doğuma az kaldı çünkü her hafta gidiyorum ben. Yazık gerçekten. Allah sonumuzu hayırlı etsin, memleket uçuşa geçti 🤦🏻♀️
Zehraspl Merall12 kontrolu ozelde yapicam cunku kizimdada ozele gittim ve devletteki doktora o kadar cok kisi gidiyoki ne beni ne bebegimi tanimadigi icin her gidisimde farkli sey soyluyo ama ozelde oyle degil beni ve bebegimi tanidigi icin herseyi acikliyo ayrica devlette 5 dk bakiyo bilgi vermiyo ozelde en az 15 20 dk bakiyo ve bilgi veriyo
Deletedmom_33 Burcusahinnn 2 gün önce gittim bende hala aynıydı bakalım ramazan bayramı sonrası zam yapmışlardı 20 TL. Yılbaşında yaparlar mı bilmiyorum
SekerDehasi Burcusahinnn Hangi doktor senin yine iyi hayata Nazmiye hanima gidiyorum 250 tl olmus 😃 sendikaliya 220 tl 🤭
ftmnr_drgt Burcusahinnn Temmuz ilk kontrolümüz 140 idi ağustos 165 oldu aralığa kadar hep 165 te devam ettik aralıkta muayne 200 oldu doğuma 73 gün var bakalim ocaktan sonra ne olucak
ftmnr_drgt Burcusahinnn insallah🙏 zamanlarimiz aynı 😊 görünen 73 bakalim minikler nr zaman gelicek normal düşünüyorum sağlıkla zamanında gelsin inşallah 😊
hayall- Benimde 300 dü 1 hafta sonra 330 oldu 2 hafta sonra gittigimde 400 olmustu yuhh yanii değiştiricem hastaneyi
hayall- Burcusahinnn hic bilmiyorum allah sonumuzu hayır eylesin gidisat cok kötü ama değiştiricemm doktorumdan memnundum diye gidiyordum ama 400 de az para degil maalesef he bide şu zamanda
Eslemmiraaa Burcusahinnn vallahi fırsatçılık ya inan doktorumu sevmesem gitmem 265 le başladık geçen ay 315 e çıkarttılar bu ay gittik 345 dediler eee önümüzde yılbaşı var yılbaşından sonra ocak şubatta tekrar zam derler 400 üstü olur çok kızıyorum şu politikaya kafalarına göre herkes zam yapıyor
Burcusahinnn Eslemmiraaa haklısın canım herkes fırsat kolluyor zam koymak için inşallah hepimiz sağlıkla bebeklerimize kavuşuruz🥰