Bhravsar Kızlar pöçüğüm çok ağrıyor tam kalçamın üstü belimin altı neden olur sizce bugün biraz ayakta durdum yemek falan yaptım bi de markete gittim poşetim biraz ağırdı ondan mı oldu acaba
Deniz2961 Bhravsar büyük ihtimalle cnm ılık bir duş al uzan biraz ayaklrini yukarı kaldr bakalm.bi faydası olacak mi
Ersibneh Bhravsar kramp giriyordur bacağınıza benim de tam suan öyle magnezyumun eksikliğinde de oluyor bebek büyüdükçe de oluyor
Bhravsar Ersibneh Mervehorata92 Deniz2961 Bhravsar Ay sonu gitmeyi düşünüyorum doktora geçen hafta gittim herhangi bi vitamin yazmadı erken dedi gittiğimde 10+6 dk şu an 12+3 oldum. Işık bi duş alayım inşallah geçer korktum acaba birşey olur mu diye. Size kaçıncı haftada vitamin vs başladı
Mervehorata92 Benımde vardı doktora soyledım vıtamınlerıme baktı tahlıl yaptı d vitamini ve b12 cok dusukmüş vıtamın verdı şuanda agrım yok geçti
Mervehorata92 12 haftalıktım erken dememesı gerek ağrı olunca kemiklerde onemlıymıs bebek senden beslenıyor ve olusuyor o yuzden doktorum bana onemlı dedı ıyı kı soyledın dedı.