Nurtendurmazz Merhaba kızlar 👧🏼 23. haftanıza kadar kaç kilo aldınız ve egzersiz yapıyor musunuz yapıyorsanız neler yapıyorsunuz? 🥰
Clementinee Nurtendurmazz 23. Haftama kadar 2 kg aldım 30. Haftamdayım 5 kg aldım hergün 30 Dk yürüyorum 😅
Zeynepp97 Nurtendurmazz 23. Haftama kadar 3 kilo aldım 27+2 deyim şuan toplam 7 8 kilo almışım 😂 Günlük yürüyordum ama bu ara baya yağmurlu diye evde yürümeye çalışıyorum yalandan 😂
senem4545 Ben 6. Ayıma Kadar Bulantılardan Hiç Kilo Alamadım Aksine Verdim 6.aydan Sonra Almaya Başladım Düzenli Olarak Spor Salonuna Gidiyorum 37 haftalık Hamileyim 6 kilo aldım Şuana Kadar ☺️
Nurtendurmazz MaşAllah kızlar ben 23+2 günlüğüm bugün 6 kilo almışım yarından itibaren kondisyon bisikleti ve pilates beni bekler 😂
Zeynepp97 Nurtendurmazz Doktoruna söyle öyle başla ben valla eşşek gibi günde 10 bin 20 bin adım atıyordum sonra bir çatı ağrısı kitlendi bana acildeki doktor günde yarım saat yürü doğuma kadar da fazla iş yapma sadece bol su iç dinlen dedi o yüzden önce sor öyle başla spora 😂