Hmzshnrikra Arkadaslar bu pahalilik nereye kadar gidecek sizce .1 ay önce kaydedip cinsiyet belli olduktan sonra alırım dediğim şeyin üstüne bilen1 ayda 90 tl zam gelmiş. Alllah hepimize yardım etsin ..
Dilekcnkn Hmzshnrikra Valla hamilelik zamanında bez stok yapmayın diyordum şimdi yapın 😂 doğum yaptım ama indirim buldukça büyük bezleri stokluyorum mama ıslak mendil deterjan allah yardımcımız olsun asgari ücreti arttırmışlar ama onunla beraber suya kadar zamlı herşey değişen birşey yok 😂
Beybisininannesi Hmzshnrikra hiç sorma bugün gördüğün şeyi çok düşünmeden yarına kalmadan almalısın artık.. geçen bende birşey aldım dedim neyse 2 tane de sonra alırım Keşke demeseydim 😅 sadece birgün sonra zamlandı.
Kumsalsmom Hmzshnrikra almak istediğimiz araba düşer diye beklerken 1200 TL birden zamlanmış 😓 ve daha bi sürü şey 😕 gerçekten Allah yardımcımız olsun
Anne3434_ Hmzshnrikra hiç bilmiyorum bir kızımız var 3 yaşında şimdi bide 2 ci geliyor ev kira borç desen var nasıl geçineceğiz diye düşünmekten kendimi alamıyorum gerçekten çok zorlanıcaz