Polenpolen52 birsey olurmu kızlar sankı karnımda gaz bırıktı toplam yolculuk 4 saat falan , nasıl yapayım bacaklarımı
Meryemce92 Polenpolen52 32 haftalık hamileyim. Hamileliğimin tüm evrelerinde sürekli bi yolculuk halindeydim 😂 gitmediğim yer kalmadı en son istanbula gittim geldim. Çok şükür bi sıkıntı olmadı. Ama beline kesinlikle bi yastık al. Bide kafana.
Husna2734 Polenpolen52 canım bende 16. Haftada yolculuk yaptım ve 9 saat iki satte bir mola verip 15 dakika yürüdük Dr öyle demişti sende in yürü biraz hareket et tekrar yola devam edin❤️
miyopmom Polenpolen52 arada ara verip yurumeniz kendinizi rahatlatmanizda fayda var demisti doktorum :)
Polenpolen52 Civcivinannesiii tamam canım ayagımı oturma pozısyonunda hep olursak bıse olurmu yoksa uzatayımmı
Civcivinannesiii Polenpolen52 ön koltuktaysaniz koltugu arkaya dogru iyice yaslayin ayaklarini uzatarak git canm . Toplu durmasin ayaklarin
Zeynepp97 Meryemce92 Bizde doğu ekspres yapmak istiyoruz ama o kadar saat yolu göze alamıyorum açıkçası 😂
Meryemce92 Zeynepp97 Ben 16 saatlik yolculuk yaptım zorlanmadm değil ama öyle aşırıda yorulmadım ya ☺️😂