1Dygs1 canım Anneler ve anne adayları , yarın 5.gün çift emrbiryo transferim olacak. Heyecan korku panik bütün duyguları bir arada yaşıyorum ❤️🙏
gl12cn34 1Dygs1 merhaba biley sorabilir miyim acaba çift embriyo koymak için şartlar ne ? 25 yaşındayım ilk tüp benek denemek olucak henüz başlamadık ama çift embriyo istesem koyarlar mı
Deletedmom15262 1Dygs1 Allahım rast getirsin hayırla sağlıkla tutunsun tüm kalbimle kendimin olurcasına rabbim sevinrdirsin insallah benim savaşçı kahraman tüp bebek annesi ve anne adayları kardeşlerim 💓🧿🤲🏻
moom222 1Dygs1 arkadaşım yaptırdı senin GB çift embriyo 7 , haftalık şuanda ikiside tuttu cnm senin içinde hayırlısı olsun 💗
K_k1905 gl12cn34 evet eğer iki tane embriyonuz güzel bir şekilde gelişmişse yaparlar ki zaten genel de çift transfer yapıyorlar
dilaraulusoy Duygudikicidkc 28 yaşındayım iki transfer oldum iki sinde de çift embriyo oldu ??? Rahminizin durumuyla ve doktorunuz neyi uygun görürse.
K_k1905 Duygudikicidkc 2 kere denedim tüp bebek ilk defa duyuyorum şsrtı var diye 18 yaşını doldurmak yeterli diye biliyorum ben
Anna-Karenina 1Dygs1 rabbim emeklerini bosa cikarmasin insallah. İlk transferin mi olucak? Biraz tuvalete sıkışık gir transfere canim daha kolay olur ozaman. Dualarim seninle canim.
1Dygs1 Anna-Karenina evet 3 aşılamadan sonra ilk tüp bebek deneyimim olacak 31 yaşındayım, evet doktorda idrara sıkışmış olarak gel demişti , zor bir işlem mı acaba🙏🙏🙏
Husna2734 gl12cn34 canım iki embriyo kaliteli ise yapıyorlar ben 28 yaşındayım iki embriyo transfer edildi bir tanesi tuttu bir tanesi tutmadi çok şükür şu an 23 haftalık olduk ❤️
Elifdgmz Özeller de nasıl oluyor bilmiyorum Ama Araştırma hastanesinde tüp bebek tedavimi oldum. 35 yaş altına çift embriyo transfer edilmiyor tek koyuluyor şartları bu şekildeymis. Özel hastanelerde belki oluyordur
1Dygs1 gl12cn34 emrbiryonun durumuna bağlı olarak değişir doktorunda onayı tabi ki , 35, yaş altına yasal değil çift embriyo