Minigim24 Kızlar manuel göğüs pompası hakkında önerisi olan yardımcı olabilir mi ? E ebebek sitesinde happy mom ve baby plus gördüm ama ne kadar kullanışlılar bilmiyorum önerisi olan yardımcı olursa çok sevinirim 😍
fenperest Minigim24 ben kiwi aldim otomatik. Ama eger onu denk getiremezeydim aklimda mochi nin manueli vardi. Otomatik eger acitirsa ona sans vermeyi dusunuyorum. Kullanicilari da cok memnundu.
Dilekcnkn Minigim24 Valla ben lansinoh aldım ama 2 kez mi ne kullandım burada satış yok olsaydı sana verirdim süt poşeti bile var evde öyle boş boş duruyor ama çekimler olarak bence hepsi aynı
Minigim24 SelinDere şimdi ebebekten bildirim girdi öyle girdim baktım, emzirme ürünlerinde indirim var bi bakın isterseniz 😌
Minigim24 fenperest elektronik düşünmüyorum gerek kalmaz insallah, manuel bakınıyorum mochi duydum ama bi iki marka baya uyguna düşmüş memnun olan varmıdır acaba dedim
Minigim24 Dilekcnkn ya teşekkür ederim kuzum, olması gerek diyor herkes o yüzden alayım dursun dedim manuel bi tane 🙄
Ozlem2206 Minigim24 yalnız aklınızda olsun bende manuel alıcaktım sütüm gelmezse diye ama manuel olanlar sütü olup çoğaltmak için kullanılıyormuş yani gelmeyen sütü getirmeye yetersiz kalıyormuş bu konuda elektrikli olanlar iyiymiş bende bilmiyordum öğrenince elektrikli göğüs pompası aldım😊
Minigim24 RumeysaNur34 hayırlı olsun sağlıkla kullan insallah canım, bende bunu gördüm işte kullanışlı mı acaba diye merak ettim kullanan varsa diye 🙄
RumeysaNur34 Minigim24 ben ilk oğlumdada manuel kullandım canım inanki elektrikli o kadar para vermeye gerek yok bence yengem kız kardeşim arkadaşım hep elektrikli aldı sonuç kullanmadılar dolapta duruyor öylece
Minigim24 RumeysaNur34 yaa bende öyle düşündüm aslında gerek duyulursa sonradan alınır diye bi manuel yeterli dedim şimdilik