TgbSrcn Ceydacitak amin insAllah kimse hastanelerde surunmesin Rabb’im hazır olduklarında ve gecikmeden her isteyene nasip etsin 🤲
7212 Ben beş aylık evliyim iki aylık hamileyim çok güzel bir duygu rabbim isteyen herkese nasip etsin inşallah
Hakanbuse Ben 4 aylik evliyim 8+3 hamileyim esimde 5 senedir sevligililik sureci 1 sene nisanlilik derken yeterince gezdim bebek konusundada bekliycektik ama süpriz oldu
neboss_79can Baranbebek ya hala onu düşünüyorum sürekli kılo alımı sandım sürekli haksızlık vardı tahlıl yaptırdım sağlık ocağında doktorum gebelık yok dedi ama meğerse hamileymişim bana yok dediler bende hala düşünüyorum nasıl farkedemedim diye
tugbakya 211212g size katılıyorum ben de 26 yaşımda evlendim 3 sene ülkemizdeki gitmek istediğimiz her yere gidip gördük. Planlı bir şekilde 3 sene sonunda hamile kaldım. Birbirini tanımadan, evliliği oturmadan çocuk yapanlardaki cesarete şaşıyorum 😅
cigdemkorkmaz Baranbebek başlarda bende bi kalakaldım donuk düşünceli iyi mi oldu kötü mü şimdi ne olacak gibi gibi bi şaşkındım hep😅 zamanla gerçekten insan bağlanıyor anneliği hissetmeye başlıyor doğunca düşünemiyorum 😍🥰 öyle öyle 23+4lere geldik