Cmre35 Catlakbiranne evlendikten 2 yıl sonra ilk gebeliğim düşük sonuçlandı ondan 1.5 yıl sonra 2. Gebeliğim düşükle sonuçlandı ondan da 1 sene sonra oğluma hamile kaldım çok şükür onu kucağıma aldım şimdi oğlum 2.5 yaşında bende 15 haftalık hamileyim
NerminSamir Nurcanyks 4 ayin tamam oldugu günü 33 gunluk hamile oldugumu oyrendim bu gun 7 haftayi tamamladik🥰😍
biruykusuzanne Evlendikten 1 ay sonra hamile kaldım oğlum doğdu şuan 6.5 aylık şimdi de ikinciye hamileyim 1.5 aylık o da 😂😂😂
ruveyda98 Catlakbiranne kızıma 3 ay sonra kaldım. Kızım 10 aylıkken sürpriz yumurtam çıktı geldi oğlumu bekliyorum 🥰
Fatmanur123nrt Civcivim_34 6 ay sonra plansız oldu istiyordum ama bu kadar erken değil kazara gibi bişey oldu ama iyiki te oldu minik kızım 👼
LadyAnne Catlakbiranne Evlendikten 10 ay sonra surpriz bi sekilde hamile kaldim ondan once dusugum oldugu icin istememistim ama Rabbim nasip etti hamd olsun her emrine
Canparcam31 2 yıl sonra hamıle kaldım cok ıstıyoduk olmadı bu ay mucıze oldu hamıle oldum 4 haftalık hamıleyım 😍Rabbım ısteyen herkese versın InsAllah