birprensesvebirprensannesi Catlakbiranne 2. Ayımda kalmışım 3. Ayımda öğrendim 11.02.2020 CENNET KUŞUM♥️
Nardane Civcivim_34 hahhahah ya bende 5 haftalık hamileydim öğrendiğimde ama eşim 1 ay önce geldi eğitimden 🙈
Sinem_20 Catlakbiranne ilkine 1 ayda 2.1 sene olmadı 1 senenin sonunda oldu 3 ilk denememizde 4 kaza ara oldu valla bilemiyorum🤷♀️😂
211212g Catlakbiranne 5 sene sonra planlı bir şekilde iyikide öyle olmuş evliliğimizin tadını doya doya cıkardık gezdik tozduk sonra cocuk olunca gercekten hiç birşey eskisi gibi olmuyor ☺️
gamzeeyzc 211212g diymi😁😁 bende 5 yıllık evliyim şuan 6 haftalık hamileyim planlı bir şekilde ve il denememde hamile kaldım iyikide öyle yapmışım bende kesinlikle sizinle aynı fikirdeyim🌸🌸
Betus32 211212g bunları duyunca moralim bozuluyor çünkü tecrübesizlikle 5 aylık evliyim ve 5 haftalık hamile oldugumu yeni öğrendim birsürü planımız vardı kendimizi de hiç hazır hissetmiyoruz 😥her gün ağlıyorum geceleri. Böyle duyunca iyice kötü oluyorum.
tugbakya 211212g size katılıyorum ben de 26 yaşımda evlendim 3 sene ülkemizdeki gitmek istediğimiz her yere gidip gördük. Planlı bir şekilde 3 sene sonunda hamile kaldım. Birbirini tanımadan, evliliği oturmadan çocuk yapanlardaki cesarete şaşıyorum 😅
temmuzannesi01 Elfens maşAllah Allah kucağınıza almayi nasip etsin bende 3 sene sonra istediğimiz halde olmuyordu