cansutt Merhabalar kararsız bir anne olarak soruyorum baya araştırdım fakat en güvenilir hangisi bilemedim deneyip memnun kaldığınız bebek deterjanları nelerdir
nlycltk cansutt bugün bebişin kıyafetlerini yıkadım sakin sıvı deterjan ile yumaşatıcısı ile güzel hoşuma gitti 🤗
Civcivinannesiii cansutt Baby me Siveno Dalan granul sabun tozu Minoris Bunlar temiz icerikli deterjanlar 😊
Ece003 cansutt uni baby aldım çok güzel ve kalıcı kokusu hala mis gibi kokuyor eşyaları 2 hafta önce yıkamıştım
nlycltk Civcivinannesiii aa öle mi bilmiyordum valla kullandım olmadı bi tur daha yıkarım tek deterjan ile burda okumuştum da yumuşatıcı olmadığı için sert oldu kıyafetler diye bende almıştım 🤷🏼♀️
35lavanta cansutt green clean kullanıyorum çok memnunum içeriği tertemiz gönül rahatlığıyla alabilirsin ❤️
maviananas cansutt minoris gerçekten çok çok iyi bor içeriyor tamamen temiz icerik ama leke çıkarma konusunda o kadar iyi değil ve ayrıca bebeklerde yumuşatıcı pek önerilmiyor diye biliyorum
Dilekcnkn cansutt Dalin roxy o şekilde kullanıyorum yumuşatıcı olarak uni baby ama bu sefer baby me alıcam e bebekten
cansutt Teşekkür ederim hepinize siveno aldım bekliyorum deneyip tekrar yazarım bir de doğal roll-on aldım aynı markanın