baby74 Yaşadığımız yer küçük.. İstanbul Ankara sevk ederim siz karar verin dedi üroloji.. Evleneli 6 ayı geçti.. Sperm sayısı 8 milyon.. İlaç ve ameliyatla bile yükselmez imkan varsa tüp bebek merkezi dedi.. Ben ne yapacağım kızlar 🥺 Ben ne yapacağım ne düşüneceğim süreç nasıl hiç bir fikrim yok..
Deletedmom_85 baby74 bende 1sene dolacak şekilde bekle canım. Doğal yöntemle 1 yıl sonunda gebe kalan çok var. Rabbim gönlüne göre versin 😊
Powergirls baby74 ya ne takıyorsun bu doktorun dediğini asiri sinir oluyorum böyle diyor hepsi sonra herkes hamile kalıyor ilacla artıyor bi kere nasıl doktor ise saçma konuşmuş
babynil @baby74 tek bir doktorla sinirli kalmayin baska doktorlara da gidin. Ama doktor ne tedavi oneriosa onu yaptirin derim. Bende asilama oldum Ankara dayim doktorum tup bebekte de cok iyiydi isterseniz onada bi gidin. Benm asilama yaptirdigim ve sonraki ayda ki tedavileri %100tutmus
Umutluanne1 baby74 sperm arttıran doğal şeyler var canım onlara bak istersen . Bı 6 ay da dışardan doğal şeylerle destekleyerek denemeni tavsiye ederim . Keçiboynuzu pekmezinin iyi olduğunu biliyorum erkek için ama başka bilmiyorum internette var baya bişeyler oralardan araştır . Ama en kotu ihtimalle tüp Bebek olursa bile üzülme .ne ilk sensin ne de son sen olacaksın . 3. Tüp bebek denememe hazirlanan biri olarak söylüyorum . Hiç üzülme kafana takmamaya calis
Handan_65 baby74 Onedemk ya daha 6 aylık evlisiniz Benım doktor bana asla doğal yollarla hamile kalamazsın çocuğun olmaz dedi ilk duyduğumda baya ağlamıştım .Sonra rahim filmi çektirdim beklentiye girmeyin ve Allah nasip ederse oluyor suuan 31 haftalıgım 2 bucuk sene sonra hamile kaldım
Bfduam Handan_65 rahim filminde sonuç temiz çıktı mı, tüpler açık mıymış? Dr neden doğal yolla olmaz dedi, sıkıntı neydi? Poncik1 post sahibinden dahada düşükmüş, Allah istedi mi sayılar önemsiz kalıyor.
ikimelekannesii22 baby74 daha evleneli 6 ay olmus cok sabırsızsan yaptır tüp bebeği beklerim diyosan bekle bir kaç sene
Poncik1 Bende sorun yoktu. Eşimin sperm sayısı 3 milyondu 7 doktor da tüp bebek dedi. En son çapada prof. Ameliyat dedi. Eşim ameliyat oldu. Ama boşa olmuş. Hastaneden cıktığımız gün hamile oldugumu öğrendim. Coktan bebek oluşmuş. ALLAH nederse o olur.
Oznurkk baby74 daha 6 aylık evlisiniz. Öncelikle sabır tamamen spermsiz değil ki başka bir doktora da testi tekrarlayın isterseniz. Ama tüp bebek için daha yolun başındasınız. Eğer yaşınız 40 üstü değilse
Kucukmucize baby74 canım bekleyim 1 sene olsun.Benim eşimde hareketli sperm çıkmıyordu operasyonla sperm alındı.Tüp bebekle bebeğim oldu Tüp bebek derlerse üzülme
Handan_65 Bfduam Tıkanıklık varmış bide yumurta sayısı diğer insanlara göre enazmıs ihtimal bile vermiyordu 2bucuk sene sonra oldu ilki düşük 5 ay sonra yeniden hamile kaldım Allahtan umut kesilmez cnm bnce bekleyin hata nap biliyor musun iş hayatına atılın çalışın Biraz cocuk planını erteleyin beklentiye girmeyin bak ozamn oluyor bn düşütükten sonra morel oakrak baya kötüydüm işe girdim dedim olmuyorsa olmuyor ama korunmuyodum baktım süpriz
Bfduam Handan_65 gündem değişmesi iyi gelebiliyor evet. Amh ni hatırlıyor musun canım rezerv düşüklüğü onla belli oluyor.
mercimeginannesiiii baby74 6 ay çok kısa bir süre. Ben doktora bir kaç ay deneyip gebe kalamayınca gittim eşim için de neye bakılması gerekiyorsa bakılsın istedim. Ama doktor üstüne basa basa 1 yıl dolmadan hiç bir işlem yaptırmamamı umutsuzluğa kapılmamamı bunun normal olduğunu söyledi. 1 yıl dolduktan sonra yine olmazsa gelin bakalım dedi. Ve tam 11 ay sonra hamile kaldım. Bir de kafada bitirmek çok önemli. Ben 10 ay deli gibi bebek isteyip 11. Ay sadece bir defa korunmadan ilişkiye girdim ve ameliyat olacağım için gebe kalmamam gerekiyordu. Yani çok isteyince olmuyor kuzum salacaksın sen peşini bırakınca oluyor.