incitekin İyi akşamlar 22 haftalık hamileyim yarın biontech randevum var doktorum aşı olmam gerektiğini söylüyor biontech olanlar kacıncı haftanızda oldunuz yan etki yaşadınız mı 😢
funda-93 incitekin ilk aşımı 16. Hafta içinde oldum ikincisini 22. Haftada oldum şuan 26 haftalık hamileyim hiç bi yan etkisi olmadı bende kolum ağrıdı sadece çok şükür bebeğimdede bişey yok kötü düşünme 🙏🏻
feyza0806 incitekin bende 23+4teym bugün korkarak ilk dozumu oldum üç kere vazgeçip en son bugün oldum şu an sadece biraz kol ağrım inşallah sizdede sıkıntı olmadan atlatırsınz şifa olsun 🙏
Pnaar34 incitekin 15 ilk doz 19da ikinci dozumu oldum ben sahsen kol agrisi bile yasamadım cok sukur. En cok bebek hareketlerinden korkuyordum ama onda da degisen birsey olmadı 🙏
incitekin Ssultannnnn mucizegebelik6 Neslhan denizp SecilM Pnaar34 feyza0806 funda-93 ÇOK TEŞEKKÜR EDERİM RABBİM SAĞLIKLA EVLATLARIMIZA KAVUŞMAYI NASİP ETSİN 😍🤲
Neslhan incitekin gebeliğimin başında ilk doz 6 haftalıkken 2.doz olmuştum bilmeden 20+2 günlük olduk çok şükür bir sorun yaşamadık
mucizegebelik6 incitekin canım ben 21 Haftaligim dün ilk doz biontech oldum kol agrisi dışında sıkıntı yok şükür. Normalde Cok panik biriyim ama korkmakla hata yapmisim diyorum şimdi
Ssultannnnn incitekin 19.haftamda oldum doktorumum israri uzerine kol agrisi disinda bi sorun yasamadim ben