Suhedaesk Kızlar 14 haftalıgım bugun kontrole gittim doktor buyuk ihtimal kız dedi kesin demedi bende süphede kaldım
Serapp Suhedaesk bir kızım var benım ıkıncıye hamıleyım benım henüz 7+3günlük cinsiyetini çok merak edıyorum🤔
Hazelatilla Suhedaesk çin takvimine bi bakarmısınız rica etsem doğruluğu var mı cinyetini öğrenmişsiniz bizlerede fikir olur
Nihanozturk ZeynoBati banada aynı hafta ve günde aynısını söyledi yinede yanılma payımız olsun dedi.2hafta sonra kontrolde görücez inşallah bakalım sağlıkla gelsinler inşallah🙏🏻😊
Edos Hazelatilla doğru değil o çin takvimi denilen şey. Bende merakımdan yaptım. Doktor kız görünüyor dedi ama çin takviminde erkek cıktı. Umut bağlama yani oraya gore hayırlısını nasıp etsin rabbim hepimize
Suhedaesk Hazelatilla cin takviminde erkek gosteriyor canım hatta evde cinsiyet testleri yaptim hep erkek o yuzden suphedeyim
Busrabusra Bende 11 haftaligim doktora haftaya gidicem cok sabirsizlaniyorum ogrenmek icin.cin takviminde kiz cikti benim.hayirlisi bakalim😊
pPapatya Benim çin takviminde erkek çıkmıştı. Doktorum 2 kontrolde de erkek dedi. Sağlıklı olsun da 👶🏻🤰🏼
kosehande pPapatya merhaba bişi sorabılırmıyım sna😊 bendr baktm ama sürekli kafam karıstı normal yasım 25 sanırım çin de 26 oluyo 26 ise kız olucakmıs bi sitede otomatik hesaplamadı kız diğerinde erkke gösterdi sen nasıl baktın söylebilirmsn 🙈
pPapatya kosehande bende internetten hesaplama yaptım. Doğum tarihimi ve hangi ay hamile kaldığımı yazdım ve hesapladı.
Suhedaesk kosehande canm google playde cinsiyet belirlemem diye program var 😁 onlari falan yapinca hep erkek cikiyor
pPapatya Hazelatilla Bilemicem ☺ 2 kontrolümde doktorum erkek gibi görüyorum dedi. 15+1 haftalığım. 2 hafta sonra kontorlüm var. Ama doktorumun tahminine güveniyorum ☺🤰🏼
Seyma53 Ocak şubat aylarında doğduysanız yaşınıza +2 diğer aylarda doğduysanız yaşınıza +1 ekliyosunuz. Etrafımdakilere yapıyorum çin takvimini genelde doğru sonuçlar çıkıyo kızlar ama bakalım bnde doğru çıkıcakmı çok merak ediyorum 🙈🙈