Seyma93 Merhaba kızlar. Ben zaten Demir eksikliği için sürekli ilaç kullanıyorum. Sebebi bu biliyorum ama şuan çok canım istıyor biraz yesem acaba bebeğe zarar verir mi ki😢
-Arya- Seyma93 Ay kız kardeşim kiloyla yiyordu buldukça atıyorduk ağlıyordu 😂 Bizim akrabalarda çok yiyor valla 🙄 Ama bence illaki zararı vardır onun
Zehra9616 Seyma93 asko yuksek enfeksiyon riskine girebilirsin ama dikkat et bazi turleri sakat doguma falan yol acabiliyomus cok iyi arastir lutfen yiyexeksende
Emirasaf-annesi Seyma93 yumuşak taş kil ama taş ağzına atınca parçalanıyor yeşil kil aktardan almıştım ben minik bı parca yiyip nefsimi yatistirdim hep şimdide öyle yapıyorum üçüncü gebeliğim ikinci ve bu hamileliğimde aserdim
Seyma93 Zehra9616 ay Allah muhafaza internetten baktım çok fazla tüketen var ama yine de korkuyorum 😕
-Arya- Seyma93 Yok canım hamile değilken. Babaannem hep hamileyken yemiş bir sorun yok ama yeme bence 🥰
Seyma93 Emirasaf-annesi evet çok istiyor canın normal yeşil kil alacağım aktardan baya baya aşeriyorum🥲