Aryammmm Merhabalar hanımlar dün bata üç gün kala kan verdim bthcg <1.20 çıktı bu ayki beklentim erkenden mutsuz sonlandı çok üzüldüm ama işte yine de insan umudunu yitirmek istemiyor benimle benzer durumda olup hamile kalan var mı acaba?
M_erve Aryammmm canım ben hamile kalmadim ama bugun doktora gittim kan sonucu 1.20 çıktı acil doktoru gebelik yok dedi 4 gün reglim gecikti bende bir umut gittim inşallah vardır ben hissediyorum yaa hayırlısı olsun diyelim boyle durumda olup muallakta kalanlara😔
Aryammmm Zeyna27 daha önce bir düşük bir de kimyasal düşük yaşadım ilk gebeliğim beklenmedik bir zamanda olmuştu o yüzden direk keseyi görmüştük ikinci kimyasal gebelik olmuştu onda da daha yüksek değerlerde çıkmıştı böyle bir değeri ilk defa gördüm
Zeyna27 Aryammmm belli olmuyor kuzum görüyorum bazen böyle olup 3-5 gün sonra gebe çıkanı hakkında hayırlısı olsun umarım vardır bebiş
Aryammmm Zeyna27 yaa inşallah teşekkür ederim iyi dileklerin için Allah isteyen her kuluna bir an önce nasip etsin inşallah 🙏🏻