tazeannecik1 28+4 deyiz. Bugün kontrol vardı doktor boynuna bi tur kordon dolamış ama genelde bebekler yaparlar önemli değil dedi, başına gelen var mı acaba ??
Nymphadoraa tazeannecik1 benim bebeğim de öyleydi. Doğuma kadar kordonu çözemedi. Ben zaten sezaryen istiyordum. Kordon dolanınca hiç riske atmadım sezaryen oldum. Bebeğin hareketlerini sıkı takip ediyordum. Son zamanlarda da ultrason kontrolleri sıkılaşmıştı. Bizim 32 den sonra dolandı ama. Sizin haftanız daha küçük belki çözülür
Fk2 tazeannecik1 canım basıma geldi. Hatta çift kat dolanmıştı. Bebekler plesantadaan oksijen aldıkları için sıkıntı olmuyor. Dinlenin açılır. Eğer kordon boyu kısa ise birde dolanınca normal doğum yapılmıyor. Bunun için de çok erken. Bu arada bebek harareti takip et canım tamam
tazeannecik1 Nymphadoraa Bende hareket kontrolüne devam ederim insan korkuyor İster istemez bide iri bi bebek dedi doktor ne bilim ilk gebelik olunca her şeyden korkuyor insan 😐İnşallah çözülür bende normal doğum istiyorum🤲🏽
tazeannecik1 Fk2 Kordon boyuyla alakalı birşey demedi canım ama kısa değildir İnşallah çünkü normal doğum istiyorum 🤲🏽Hareketlerini kontrol etmeye devam edeyim 😚 Bide gece çok deli yatıyorum maalesef uyku sırasında anlayamayıp ondan da korkuyorum
srzerrin Bende 34+2 deyim geçen gün kontrole gittiğimde doktorum bebeğimin boynuna 2 tur kordon doladığını söyledi ulturason da gösterdi . Ama suyu ve kalp atışı gelişimi çok güzel Allah’a şükürler olsun 🤲🏻 doktorumda bebelerin bunu sürekli yaptığını söyledi tehlikeli bişey görmedi o yüzden içini ferah tut . Bebeğinin hareketlerini düzenli takip etmen yeterli dedi.
tazeannecik1 srzerrin Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin İnşallah canım 🤲🏽 Hareketlerini kontrol etmeye devam edeyim bende 😚
Mimik Benim basima da geldi… Bana doktorum soylemedi bile doladigini, bir hafta sonra birdaha gel dedi, bakti cikarmis dedi…. dedim hocam neyi cikarmis😅 Hem dopanik kalsa da sorun olmazmis… Icini rahat tut. InsaAllah sorun olmaz, cok dogal biseymis bu da…
tazeannecik1 Mimik İnşallah canım çok teşekkür ederim bende gece falan çok dengesiz yatıyorum o yüzden korkuyorum da biraz İnşallah sağlıkla kucağımıza alırız hepimiz 🤲🏽😚
Fk2 tazeannecik1 hiç bir şey olmuyor hiç merak etmeyin. Kordon boyu kısa olsa söylerdi. Bu ara dinlenince de düzeliyor birde sizin tek kat düzelir hiç merak etmeyin benimki iki kat kısa oldugu halde çözdü. Şimdi o daha küçük oldugu için yerinde geniş çözer hiç merak etmeyin
Mimik tazeannecik1 senin hicbir hareketin ne dopanmasi ne de cozulmesine sebepmis… Uzme kendini bu dopanmaya asla sen sebep olmuyorsun… Hareketlerini kontrol et… Doktorum bana gunde 10 hareket ediyorsa, hersey yolundadir demisti…
tazeannecik1 Mimik Yaa çok teşekkür ederim içim rahatladı o zaman biraz ya 😚 İnşallah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin herkese Rabbim ♥️