Anne3434_ nevarneyokk ablama sezeryandan çıkıp ilk ayağa kalktığında hastanede hemşireler kaldırmadan önce korse takıp kaldırdı 2 ci sezeryanıydı hem ayağa rahat kalktı hemde sıfır göbek kendisi de sürekli kullandı tabi
UmutsuzPolyanna ⬆️⬆️ Ay bende şurada duruyum ya ilkinde çelik balenli korse aldım takamadım belim çatladı şimdi bende ikilemdeyim
UmutsuzPolyanna nevarneyokk benim karnım diğer doğumdan beri çok kötü sarktı şimdi temelli sarkar kardeşim de tayt al diyor ama sanki korse kadar kavramaz gibime geliyor aahh ya doğum sonrası 6. Ayda doktorum karın germe ve liposakşın yaptırmamı önerdi o kadar vahim benim durum 🤪
iki_melek_annesi Kızlar benim 3. Sezeryan olacak size bişey sorayım benim ameliyat yerim çok kaşınıyor kırmızı kırmızı oldu sizlerde de varmı
nevarneyokk UmutsuzPolyanna Doğurduktan sonra dikişler hassas olacak direk ben bir şalla eşarpla saracağım sonra tayt ve korse düşündüm … Benimkide kalır mı kız hürrem 🤭
Gul33 UmutsuzPolyanna göbeğim gitmezse ben de düşünüyorum yap aldırıp gerdirmeyi. Eşim takıntılı göbekten nefret ediyor
UmutsuzPolyanna nevarneyokk ben gibi çocukla ilgilenecem diye kendini ihmal edersen sarmazsan korse belim ağrıyor diye takmazsan bi de geceleri süt sağma işini (başta emmedi benimki)mutfakta yaparsan o arada da menemen + 1 ekmek gömersen kalır djdndn🤣🤣
Semy nevarneyokk korseye bandajlar alınınca başladım vallahi 😁 taytın linki yok kuzum ben iç giyim mağazasından almıştım
Anne3434_ nevarneyokk hiç sormadım markasını ama bi sorayım bende eğer doktor sıkıntı etmezse takmak istiyorum hiç acımamış aksine çok rahat ayağa klaktım dedi boşlukta olunca karnın düşecek gibi oluyor ilk kalkarken zor oluyor biraz
Ysmn311111 nevarneyokk ilk korse kullandım şimdide yüksek bel korse tayt kullanıyorum sadece belim inceldi göbek gitmedi malesef ki