Kozdmr Bebeğim 7 aylık gündüz çok kısa uykuları var ve gece çok sık uyanıyor arkadaşlar eğitim veren ya da vermeyi bilen vermiş olan annelerimiz varsa lütfen yardım edin
UmutsuzPolyanna Kozdmr 4 yaşına gelince anca eğitebildim benim oğlanın vidaları biraz zor sıkılandı🤣 inşallah daha bilgili biri yazar 😅
yektanem25 Kozdmr çok güzel bir uyku düzeni oturtmuştuk odasını ayırdım hiç sorun yaşamadan tek yatıyor ama nasıl yaptım bilmiyorum 😂 unutmuşum ikinciye hazırlıyorum kendimi
seon90 Kozdmr canm yani uyumayan çocuk uyumuyor.uyku saatleri oluşturcaksın.öğlen uykusunı 3 saat uyuyorsa kaldırcaksın uykusundan.ben irlandalı anneyi takip ediyorum instadan orada aylara göre tablolar var kaç saat uyumalı kaç saat ayakta kalmalı diye.ben bu şekilde devm ettim hep.sabah 10 a kadae uyumasına müsade etmedim 7-8 gbi uyandırıyordum.uyku rutinleri oluşturdum ben 3.aydan itibaren.ama dediğim gbi uyumayan çocuk uyumuyor
Gul33 Kozdmr uyku eğitiminin ‘u’sunu bile veremedim kızıma 😂 büyüdükçe kendi düzenini kurdu. Ama yaptığım tek iyi şey 5 aylıkken kendi odasında uyutmam oldu. O açıdan kafam rahat odasını yatağını seviyor başka yerde uyumak istemiyor
Gnz UmutsuzPolyanna Ya her postta sizin yorumlarinizi gülerek okuyorum çok tatlı şeyler yaziyorsunuz pozitif birisi oldugunuz çok belli 😁😍
Kozdmr UmutsuzPolyanna ay psikolojim bozuldu öyle yapıyorum yok böyle yapıyorum yok ne gündüz uyutuyor ne gece
UmutsuzPolyanna alparslanannesii1661 daha çarpılmadık şükür şimdi de hadislerin arapçasını ezberliyoruz 😅🤣
UmutsuzPolyanna alparslanannesii1661 keşkem takipçi çoğalsa da link versem şu ara hesabım boşaldı fkdj🤣😅
alparslanannesii1661 UmutsuzPolyanna inan senden alışveriş yaparim su fenomenlete yaziyo ya abla nasilsin melegim seni gordum mutlu uyandim bugun falan diye fanlr bende her gun sana yazarim😂😂
Kozdmr UmutsuzPolyanna ya o kadar da olmaz beşik sallamaktan kollarım koptu yok artık ondan sonra da 2. Çocuk olur var uğraş hepsiylen😂
UmutsuzPolyanna Aag06 subhaneke,fatiha,rabbenalar,ettehiyyatı,salli barik , kevser,ihlas,fil suresi şimdi ara verdik hadislere geçtik 😅🤣
Kozdmr UmutsuzPolyanna orası öyle tabi ama sende baya enerjiksin ha çöl çocuk yok gibi ha bu enerji nerden geliyorsa bizede gönder😂 Kaç çocuk var😂