Anne8484 Crp değeri bebegim doğduğunda 4 iken aniden 49 a yükseldi, böyle duurm yaşayan var mı?Kuvezde kalıyor, gelip emziiryorum 2 saate bir..Sizce nasıl oldu böyle bisy?Son zamanlar grip oldun mu diyorlar ama olmadım.Insallah yarına düşer beklemedeyiz.
bsr1 Geçmiş olsun bir bilgim yok maalesef hem üstte kalsın hemde 34 haftalıkken covid geçirdim enfeksiyon yüksek çıkmasından korkuyorum bende🙄
Anne8484 nevarneyokk inşallah bakalım elimizden geleni yapıyoruz ama anlam veremiyorum son zamanlar ağır bir grip atlatmadim ben nasıl oldu acaba bu durum
nevarneyokk Anne8484 Üçüncü trimesterda ancak bebeğe geçme olasılığı oluyor o da düşük bir ihtimal diye biliyorum ben . Tetanoz olmuşmuydunuz bir de ?
nevarneyokk Anne8484 Nedense bana hastane kaynaklı gibi geldi neden 4 olup sonradan birden 49 a çıksın ki yoksa …
K_k1905 Anne8484 tahlil yapıldı ama neyden kaynaklı ona bakılması lazım ameliyathane de üşümüş ve ya mikrop almış olabilir
K_k1905 Anne8484 Karadeniz bölgesi de fmf hastalıgı çok yaygın oda crp bin yüksek çıkmasına neden oluyor doğuştan gelen birşey ondan sordum.
Anne8484 nevarneyokk bilmiyorum canım ama mesala usg de bebegim en son 3450 çıktı 4 gün sonra doğum oldu 4110 gram çıktı doktor o ara şaşırdı ve fisildama oldu aralarında. İri bebek olduğu için zor çıktı dediler bir de
Anne8484 nevarneyokk bebegim üşümüş ve odaya geldiğinde hemsire dedi ben bunun rengini jyi görmedim üşümüş kuveze indirelim dedi
Anne8484 K_k1905 evet hemsire ameliyathanede üşümüş bunu kuveze indirelim iyi görmüyorum dedi yani hemsire demese odada yanimda duruyordu
K_k1905 Anne8484 hayyy Allah onları yaa üşütünce direk yükselir zaten crp üzülmeyin düşünce alın bebeğinizi sağlıkla evinize gidin inşallah
nevarneyokk Anne8484 Sormadınız mı ne demek üşümüş neden üşümüş ? Hasta mı ettiler yeni doğmuş bebeği
Anne8484 K_k1905 inşallah düşer ama yukseledebilir diyorlar biz bisey anlamadik..cocuk doktoru zaten tam bir karamsar direk diyor ki takdiri ilahi falan
Anne8484 nevarneyokk ben kendimde değildim canım..Doktor geldi ve dünyaya alışması için kuveze aldık dedi
Anne8484 nevarneyokk ameliyathanede çoğu bebek üşür ama %20 kadarı kuveze girer enfeksiyon falan varsa vücudunda dedi