[silindi] mercimeginannesiiii yok green clean baby deterjan, yumuşatıcı ve leke çıkarıcı aldım ama bizim kıyafetlerimizde kullandım, yetişkin için olanı da mı varmış? Ben kokusuz ve doğal diye aldım baby olanı
mercimeginannesiiii [silindi] Evet yetişkin için olanı 5 litre olarak satılıyor ve 2.7 olarak satılan baby deterjanından bile ucuz fiyatı. Bakmanı tavsiye ederim. İçeriğinin temiz olduğuna eminim. Hatta acaba bebeğim için yetişkin olanı alsam mı diye düşünüyorum.
mercimeginannesiiii Htc7212 Aaa doktor önerisi demek. Tamamdır bunu da favorilerime ekliyorum. Teşekkürler 🥰
yasemiinorhn mercimeginannesiiii roxy granül sabun ve uni Baby yumuşatıcısı aldım ama kullanamadım daha güzel yorumlarla aldım yani tavsiye ettiler
Htc7212 yasemiinorhn roxy granül sabun kullanıyordum bebeğimin yüzünde egzama çıkınca doktor ondan da olabilir uni baby hipoalerjenik al dedi
Okumayageldim mercimeginannesiiii üni baby yumuşatıcı ve deterjan aldım kızıma kullanıyorum aşırı güzel aşırı
Ece003 mercimeginannesiiii uni baby mavi olanı aldım deterjan olarak birde pembe olan yumuşatıcısını mis gibi kokuyor hala odası
mercimeginannesiiii Ece003 Uni baby yazan çok kişi var. Kesinlikle tercihlerim arasında yer alacak. Teşekkür ederim 🥰
mercimeginannesiiii Bhazal Bir uni baby tavsiyesi daha 🤭 Ne çok tercih eden varmış. Teşekkür ederim 🥰❤️
Arzu-Anne mercimeginannesiiii Ben green clean aldım bu zamlardan önce almıştım iyiki almışım mühendisin oğlunun önerisiyle. Temiz içerikli organik olması tercih sebebim. Çok hafif lavanta kokusu var gayet memnunum tavsiye ederim şuan fiyatları nasıl bilmiyorum
mercimeginannesiiii Arzu-Anne şu an en uygun litresi 40 TL. Markanın kalitesini bende beğeniyorum. Diğer seçeneklerle arasında çok bir fark olmazsa kesinlikle ilk tercihim Green clean olur. Teşekkür ederim bu arada 🥰😘