minikportakal 12 haftaya kadar 2,3 kere anca kustum ama şuan ölüyorum artık ne yesem kusuyorum 13+3 hani azalacaktı bu bulantılar şiddetlendi napayım ne yiyeyim bilmiyorum
Ksksksk7372 minikportakal yeni 12 haftaya girdim yavaş yavaş azalıyor her bünye bir olmuyor 3 kilo verdim bu güne kadar allah yardımcın olsun canım
Drn34 minikportakal perişan oldum gerçekten. 15. Haftamdayim dayanamıyorum kusmaktan öğürmekten. Prillam bile fayda etmiyor. Geceleri acile gidiyorum serum için. 😥
minikportakal MerveeD alışamadım açım yemek yemek istiyorum ama yiyemiyorım Allahım yardımcımız olsun
gizz34 25 haftanın ortasındayım hala iki bulantı ilacı ile ayakta duruyorum bırakmayı denedigim gün mahvoldu günüm….hangi hafta geçer yada geçer mi bende merak ediyorum.
minikportakal gizz34 böyle devam etmez umarım açlıktan ağlıyorum artık yemek yemek istiyorum Allahım yardımcımız olsun
minikportakal Ksksksk7372 4 kilo verdim bende azaldı gibi oldu bi baktım kusmalarla birlikte daha çok çoğaldı
Ksksksk7372 minikportakal geçer en kısa zamanda inşallah şuan seviniyorum azaldı diye ama kan bile kustum zaman oldu hayırlısı saglıkla gelsinler inşallah
minikportakal Ksksksk7372 inşAllah geçmiştir senin ki de tamamen, umarım sağlıkla kucağımıza alırız Allah’ın izniyle